Pont azt mondtam nóbikának, hogy milyen unalmas lehet egy yamahával motorozni. Sosem romlik el, csak megy és sosem pofázik vissza:D el sem tudom képzelni xD
Ma egyébként megmentette a pénztárcámat az állítható tartó. 120/90 és a buzik bebújtak a sötétbe a háromlábúval. Csak rábasztak, mert észrevettem őket Hátranyúl felhúz, majd integetés, "ez nem jött be" aztán gázt
igen én csinálok rendszámtartókat
bencenokia@hotmail.com ez az msn
bencex15@freemail.hu az email
ha gondolod adj meg egy tel számot felhívlak úgy gyorsabb
Menny be fateroddal és ne haggyátok magatok és akk csak lesz valami. Nekik se érdekük szerintem h a vevők előtt balhé legyen. Legalábbis ez nálam bevált.
Gyári hibás. Lötyög mint a........ egyszerűen balestveszélyes. Most megsufniztam, de ez nem így működik. Június 24-én "rendeltem" meg és még semmi. De egy papírt se adtak....nem lesz ez így jó.
Márkaszervízbe hordani a motort a világ legnagyobb faszsága tapasztalataim szerint mert csak jól lehúznak és basznak normálisan dolgozni. Maszek szereló aki sufniba szerel jobban megcsinálja a motort
LEszarom mostmár a Cityt. Viszont a tükreimet ki fogom harcolni. Megnéztem tegnap az olajat, szint a felénél volt (5 perc járatás-5 perc állás) az olaj még aranybarna volt. 8600 volt a gépben. Akkor meséljék el, minek kéne 3 ezrenként cserélni? És érdekes a Harmatiban is azt mondták, de ők azt mondták ajánlott. Mindegy, 12 ezernél megyünk Harmatiba és kezit csókolom.
Honda - The power of dream
Suzuki - Way of life
Yamaha - ?
bencenokia@hotmail.com ez az msn
bencex15@freemail.hu az email
ha gondolod adj meg egy tel számot felhívlak úgy gyorsabb
thx tubarossi:D
Csinálom itt neki az üzletet
yamaha yzfr125-höz keresek rövidített ,irányjelzős rendszámtartót,lehetőleg újat,hol keressem?köszi