Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt itt Némedin még mindig esik, szal egyelőre mi sem megyünk.
én azt javasolnám h toljuk el a találkozót. pl legyen 12 órakor a megbeszélt helyen. addig még úgyis alakul az idő.
Kinézek Nyugatihoz 8:20 ra megnézem kik jönnek el . Majd ott eldöntjük
Itt nem esik
Eláltt 10 perce, most megint. Na jó, én nem hiszem hogy megyek. Aki megy annak jó túrázást, én ezt most kihagyom...
Nálunk is esik. Nemtudom hogy mi lesz, várok 7-ig, ha továbbra se esik, akkor elindulok...
Szolnokon jelenleg esik az eső.. Ha ez nem változik akkor mi később csatlakozunk.
azért az a top scan elég király volt, mégha ott nem is tűnt annak:D
Énis leültem a szobor elé ......
Már öt miatyánkot mondtam el....
Jóidő lesz mindenki imádkozzon és nem lesz gáz!
Azért reggel irjatok be , hogy kinem / jön , nem jön :)
Magam részéről:
Reggel kinézek az ablakon, csúnya idő van Norba marad, szép idő van Norba megy ;)
Nem vagyok papírból, de nincs kedvem ázni.
jaja
Szóval azért kellett a száma
Hellósziavagyok. Hajlítsd föl a rendszámot, tuti megfognak állítani. Örülj neki, hogy nincs egyenes felétek, én néha már unom. Szerpentin Amúgy az enyém mostanság rászokott a visszadurrogásra. Eddig csak 6ezer környékén volt, mostmár 6-8 között motorféknél olyanokat csinál, hogy a frkam is feláll tőle (nemkomolyan venni, ez amolyan hasonlat).
Voltunk esti vidámparkba,találkoztunk Brookkal...Hát este nem menjetek vidámparkba!30-45perc sorban állás...
Helloka mindenkinek!
Én is jövök.
Így tehát 21. DonPedro :)
Egy két korábbi hozászoláshoz én is írok.
Matrica, ha valaki eddig nem ismerte az oldalt, bár a R125-ösön nem sok hely van.
http://www.foliavagas.hu/
Rendőr eddig engem egy szer sem állított meg, a robogóban 4500 km van, az r125-ben 3600 km.
Teljesítmény, nekem eddig 130-al egyszer sem ment, 120-al is csak 1 szer. (Mindig valamiért le kellet lasítani ) Igaz nem is igen foglalkoztam vele, nem igen próbáltam. 100-110-es tempó megfelel. aki akar az úgy is megelöz. Nem sok egyenes út van felénk, elég dimbes dombos a vidék. Szervizben is csak 1 szer volt a kötelezőn, majd legközelebb megemlítem. Hangja jó, gyorsulása is szerintem, bár másik r125-ösön nem ültem, úgy hogy nem tudom összehasonlítani. OMW-n tankolok, carerát, teljesítmény növelést nem igen tapasztaltam, talán egy picit, de minimális, de jobb lett a hangja. 71 kg vagyok, és szerintem nekem is Motul olaj van benne, igaz előttem öntötték bele, de nem néztem. A szervizzel meg vagyok elégedve, időpontra viszem, és előttem mindjárt meg is csinálják.
hali tudja valaki hogy aug. 20-án este a streetfighterek motorjainak hátső faridomján milyen kék led világított?ha valaki tudja írjon már előre is köszi
Oké-Oké
Ahogy nézem az előrejelzést holnap reggel 8-ig lehet még eső. Utánna már nemnagyon. Nemtudom, nekem teljesen mindegy, hogy vizes vagy száraz, ebböl a szempontból nincsenek igényeim. Demivel mi 8:30kor indulunk a nyugatiból (Peti ha jössz 8:20-ig legyél kinn, 8:30kor már se hírünk, se hamvunk) így nem fog esni.
Hát jó max vizes lezsek
na jó, túloztam, közép-Magyarország...
amúgy hallod, ha szar idő lesz, te bevállalod?