jó reggelt itt Némedin még mindig esik, szal egyelőre mi sem megyünk.
én azt javasolnám h toljuk el a találkozót. pl legyen 12 órakor a megbeszélt helyen. addig még úgyis alakul az idő.
Hellósziavagyok. Hajlítsd föl a rendszámot, tuti megfognak állítani. Örülj neki, hogy nincs egyenes felétek, én néha már unom. Szerpentin Amúgy az enyém mostanság rászokott a visszadurrogásra. Eddig csak 6ezer környékén volt, mostmár 6-8 között motorféknél olyanokat csinál, hogy a frkam is feláll tőle (nemkomolyan venni, ez amolyan hasonlat).
Egy két korábbi hozászoláshoz én is írok.
Matrica, ha valaki eddig nem ismerte az oldalt, bár a R125-ösön nem sok hely van. http://www.foliavagas.hu/
Rendőr eddig engem egy szer sem állított meg, a robogóban 4500 km van, az r125-ben 3600 km.
Teljesítmény, nekem eddig 130-al egyszer sem ment, 120-al is csak 1 szer. (Mindig valamiért le kellet lasítani ) Igaz nem is igen foglalkoztam vele, nem igen próbáltam. 100-110-es tempó megfelel. aki akar az úgy is megelöz. Nem sok egyenes út van felénk, elég dimbes dombos a vidék. Szervizben is csak 1 szer volt a kötelezőn, majd legközelebb megemlítem. Hangja jó, gyorsulása is szerintem, bár másik r125-ösön nem ültem, úgy hogy nem tudom összehasonlítani. OMW-n tankolok, carerát, teljesítmény növelést nem igen tapasztaltam, talán egy picit, de minimális, de jobb lett a hangja. 71 kg vagyok, és szerintem nekem is Motul olaj van benne, igaz előttem öntötték bele, de nem néztem. A szervizzel meg vagyok elégedve, időpontra viszem, és előttem mindjárt meg is csinálják.
hali tudja valaki hogy aug. 20-án este a streetfighterek motorjainak hátső faridomján milyen kék led világított?ha valaki tudja írjon már előre is köszi
Ahogy nézem az előrejelzést holnap reggel 8-ig lehet még eső. Utánna már nemnagyon. Nemtudom, nekem teljesen mindegy, hogy vizes vagy száraz, ebböl a szempontból nincsenek igényeim. Demivel mi 8:30kor indulunk a nyugatiból (Peti ha jössz 8:20-ig legyél kinn, 8:30kor már se hírünk, se hamvunk) így nem fog esni.
én azt javasolnám h toljuk el a találkozót. pl legyen 12 órakor a megbeszélt helyen. addig még úgyis alakul az idő.