Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

koponyeg.hu, idokep.hu... és ne a keleti részt nézd. mi nyugat felé
megyünk...
Amúgy ti hol néztétek hogy jó idő lessz holnap ?
Hadd örüljek már én is jó kedvre mert én mindehol csak esőt látok
De te halogatod holnapra igaze?
Én meg
Mindenki megmosakodott holnapra?
Hello! Áll még a szelepsapka. Vasárnap 10 kor találkozunk a 7-es úton, Velencén (357 vagy 358 lap alján a térkép a találkozási pontal) Megkerüljük a Velencei vizet, aztán Bence hegy kilátó, aztán strand valahogy így. Megyek mert összeakadnak az ujjaim, nem tudok most írni. Csáó jó éjt
Hello hello mindenkinek!

Reg jartam erre, remelem mindenki jol van, egyben es ket kereken tolti a nyar utolso perceit. :)
Latom alakul egy velencei tura, szivesen csatlakoznek, de csak a visszautra, mert most epp veszpremben vagyok. Megtudja valaki mondani hogy kb mikor ertek le es hova is mentek?

Addig is van itt valaki aki holnap gurulna veszprem,balaton,fehervar
vonzaskorzetben? En del korul indulok es megyek amig birom, s amerre latok. :) Ha valaki csatlakozna szoljon. :)

@GergoR125: jovoheten pesten leszek, ha aktualis meg a szelepsapka, akkor talalkozhatnank. Meg amugy is.. :D

Tovabbi jo ejt!
Azért volt a kabáton nyom, mert megvédett. Örülj hogy nem bőrben voltál
Mármint a kabin lett nyoma, nem rajtam
Azért lett nyoma, mert nem bőrkabát volt rajtad.
Jéééé itt egy Ádám Nem csak ha nincs kabi akkor a könyököm horzsolódik össze-vissza. Tán le is szakad A lényeg ,hogy szuper volt
igen én voltam :D
Mert ha nincs rajtad kabi leszakad a kezed és beleáll a hátadba!
Nemtudom mi volt az oka ,de hogy kiestünk az tutti, nyoma is maradt , még jó hogy kabiban csúsztunk.
Az is miattad volt. A súlyod kilökte a bobot a kanyarban...
Igen, élveztem, mikor belémjött hátulról és akkorát lökött, hogy majdnem kiestem:D
Am. Kassal volt a nagyszám, mikor kiestünk a bobbol
Én dehogy? És amúgy jó volt a bobos dolog, érted?
Féltékenykedünk , féltékenykedünk?
Am. már ismerem.. Belémjött a bobbal
Ismerkedünk ismerkedünk?
Okés, én benne vagyok, a többit msnen, felvettelek ha nem gond
Kar 125 tied volt az a r125 aminek a kormányán két kis matrica volt és a gyári rendszámtartó levolt véve? Ja és am láttalak elmenni péntek este.
Oké
Igen. Hát majd gyere föl velem egyszer.
Arról mentem mint amerröl jöttem mikor találkoztunk a 2/a-n. Nem arra gondolsz? Ott kell még elég sokáig menni és utána...
Gőzőm nincs.