Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem Verőce felé mentél el?
háááááát.... Miért ne?
Arra már sokszor mentem, de nekem kevésnek tünt oda a cbr. 5.-6. telin végig és nem dölt le koppig mint neked, de lehet én más szakaszra gondolok...
Velencei tó megkerülése. Számold ki....
kb mien hosszú túra lesz?
be is meg elis:D
halimamipapi :D

( jó volt kunmadár ja és borzasztó hangja volt a kipu nélküli r125-nek.. )
Beköszönsz vagy elköszönsz?
hali mindenki!szia kari
Mielőtt valaki megjegyezné, tudom, fordítva volt felrakva (fejjel lefelé). Shoxba kicsit félrevezettek Már megfordítottam.
Nem hosszú szerpentin, viszont nem lehet megunni. És mész rajta 5-10 "kört", megtanulod a kanyarokat, és egyre mélyebbre tudod dönteni.
Vác után a 2-es főút folytatása. Ha Vác felöl mész, eleinte lájtos kanyarok, széles út, jó aszfalt (deka kátyú sincs). Utánna egy egyenes ahol felgyorsulhatsz, és jön egy S kanyar, amiben lehet tempósan átmenni, aztán Szendehely, átmész rajta, és utánna van a kedvenc részem, egy éles jobbos, aztán egy hosszú közepesen éles balos felfelé. Tovább is van még, egész Rétságig ilyesmi az út. De én már azt a részt nem szeretem. Érdemes hétvégén menni, mert kamionstopp és nem kell kamionokat kerülgetni.
Sokat hallotam erröl a naszályringről merre is van ez? És pontosan mi is ez?
Naszályring
Mostmán mindegy
Na látom vágod a témát
Tubarossi, ha jössz fehérvától nem megyünk együtt?
az a "Szandra" ,Linda akar lenni ugye?
mond
Zé-t várják a vevőszolgálatnál, Zé-t várják a vevőszolgálatnál!
akár
Banánszoknyás lányok fél kókuszhéjban osztják a nagyfröccsöt?
lesz ott minden mi szem szájnak ingere
Lesz össznépi ingyenkaja ingyensörrel? Merthogyakkor ki nem hagyom, és lehet viszek haza is belőle Rendőrök is lesznek és célbadobás? És a rendőröket kell dobálni? Lesz karate is? Megjelenik Szandra a 80-as évekből babszin, és erős orgazmus közeli állapotra emlékeztető nyögéssel fog mindenkit lehámozni a közelében? Bocs, csak most keltem és nyűgös vagyok
muhaha most kapcsolok hogy ez túra, nem tura xd
levi megközelebb helyesen írni !