Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GergőR125-ék pesten a nyugatiba találkoznak Zozóval meg MBnyócvannal!
Aug 23. Velencei tó:

1. GergőR125
2. Z3
3. Mr.Kiri
4. Valentina
5. Tomi
6. Norba ( szn. )
7. Kari
8. Kass (mert Kiri megfenyegetett)
9. Pisti - Sv (6)50
10. Gergő - Rg125
11. Levi
12. Birel
13. xt125x
14. Jocó -Cbr125(fehér)
15. Mb 80
16. Gabo ( rs125 )
17. Daawyd (esettleg netán talán)
18. b_ricsi

Kérdés: Pestről jön valaki, ill. hol mikor lesz a pesti találkozóhely? nincs kedvem egyedül menni a tóig...
Jó, nem probléma. Amúgy is dolgom volt
Abszolut spontán jött Ment közbe gondoltam eggyet...
Ugye nem hari ?
Amúgy hé Peti! Holnap Z3-al megyünk Lepencézni délután 2 után. Van e kedved na és benzined ?
Szólhattál volna, hogy felénk jársz...jótudom tudom...
Ma volt egy kis Dejavum
De.... volt barátnőm

Kaszaperi ő is.
á fogalmam sincs demajd megkeresem (GPS powaa)
Így van. Remélem tudod hol van :D Rögtön ahogy beérsz Pomázra
ha ez nekem jött akkor oké,Pomázi Mol?
én már akkor 1,7es guminyomással motoroztam amikor te még azt se tudtad hol van a budakalászi cora
Van benne valami, neke most 1,9 és megérzem a legkisebb úthibát is. Holnap megyünk Lepencére Mol kúton találkozzunk, és 1,7-re eresztem oké?
Nyugi Zozó, én meghallgatom tanításod! 1,7 a guminyomás ha jól emlékszem! Kakucson tényleg megéreztem a változást, közúton meg annyi, hogy ha keményebb a gumi akkor nem nyeli el a kisebb úthibákat hanem a teleszkópnak kell ezen dolgozni ezért könnyebben jöhet elő a probléma, viszont ha puhább a gumi akkor a gumi is segít elnyelni az ilyen dolgokat... Étted neeem?
kifúrod belülre meg egy anya
azt vágom csak menetet kell hegesztetni a vázra stb stb stb stb stb
kaptam madarasra 160as durrantani valót:D
Általában a vázgeometria miatt szokott, azért javul meg talán ha leereszted, mert jobban megül az eleje.
Tudjátok mit, eresszétek le a picsába 1,0-ra a gumit, tuti nem fog szitálni...
minden motorra van
ez pl 20 körül van újonnan csak keresni kell..
erre nincs az a gáz...csináltatni meg rohangálni utána...amúgy nekem 1,75ttel teljesen jó,2bárral pattog ráz szitál...
hogy ne fázzon az ujjad:D
igen ha 5bar-t nyomsz bele lehet h irányíthatatlan, de most 1.75555 vagy 1.9 esetleg 2.0 ennek már nem utcán van jelentősége.. na meg ki mennyit nyom, de van egy érdekes találmány ha csapkod a kormány, úgy hivják a nagyok KORMÁNYTELESZKÓP
:)mire jó az ujjdugó?
minden rs-be ducati van