Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez kizárt dolog mert nem tudom:D
FuckyRR, kúrva nagy hülyeségeket beszélsz! miaz, hogy nem tudja állóra fékezni ? ha satuzik lazán blokkolnak a kerekek, még 1 trabanton is! mondjuk ha ment 2 kilóval akkor azon a meredek lejtőn simán hagyhatott ekkora nyomot. De te biztos jobban tudod mint akik ott voltak és látták ...
Biztos hülyeséget írt a rendőrség amikor ezt közzétette!
160 méteres féknyom tuti nem mert nem állóra fékezte. 2. Abs+kiporgöésgátló. Ha meg eleve tegyük fel 200-rol satu féket tolsz, akkor se fog egy átlag utcai auto neked féknyomot hagyni, mert hiába tárcsa, akkora erő nincs benne hogy teljes mértékben leblokkolja a kereket. 3. 160-as féknyomot még életembe nem láttam szoval ha netalántán igaz uj guiness rekord.
100 ról 40 méteres féknyom? Nana.. nem Gixerrel lassítasz, hanem 1 tonnával... kanyarba nem állsz meg 100 ról 40 méteren. Szóval a 160 méter v mennyi féknyom reális... Ment mint a kuvaisten.
hát jah

csak gratulálni tudok az ilyen tuskóknak....
1,4 cseh motoros fabia lejtő nélkül is tud 175öt:D az újabb volkswagenes meg ~185
Na ezmár azért durva...
100 000 ft elírtam
Anyám volt bent a rendőrségen és neki mondták

nem hiszem vagy nem tom :S
javascript:smile(document.frmmsg.body,'07'
);document.frmmsg.body.focus()
de anyám azt mondta h eladja a motort ha megkapom a 100ftos csekket...

Ez hülyeség...csak azt akarták, h otthon kikapj....szerintem, és remélem.
jaja az
Ez az, hogy vitted haverodat?
A CBR-nél 24ezernél kell állítani, azt hiszem.
Azt nem tudom, hogy híres-e, de elég meredek!
Csak nem a híres érdi emelkedő?
Ez egy rohadt nagy lejtő aljába volt, szóval elképzelhető, hogy akár 160al is mehetett!
Azért a 158 méteres féknyomhoz elég komoly sebesség kell mikor 100ról 40-45méter alatt áll meg egy autó... Kíváncsi lennék milyen fabia volt az
Igen ez miatt kerültünk!
Ezt ti is láttátok nem? Remélem meglesz, és a tökeit lerugdossák. Büdös gci...
CSERBEN HAGYÁSOS GÁZOLÁS !
Kedves Mindenki !
2009.aug.08.-án szomb. kb.18:30-18:45 között Érden a 6-os út 21 km kőjénél egy zöld színű skoda fábia bal elejével hátulról telibe kapott egy motorost! Majd a szalag korlátnak csapódott, ami által az autó egész jobb oldala sérült, továbbá letört a bal tükre ami a helyszínen maradt! A kedves autós elmenekült a helyszínről!A motorosnak nyílt lábszártörése van! Itt szeretném megjegyezni, hogy ő az a fajta motoros aki SOHA NEM SZÁGULDOZOTT eszetlenül, most is épp azért állt volna meg, hogy kikerüljön valamit! Az autós viszont 158 méteres féknyomot hagyott maga után, tehát ő ment mint 1 barom!
Én nem nyaralok, melózok rendesen... Gyűjtöm a túrára valót. :P
Hát igen. Meg szerencse is kell, hogy épp milyen zsarukat fogsz ki.. vagy hogy épp mennyire vagy szimpi nekik..
Nem hagyom annyiban ez alap!

Még nem jogerős semmi.... csak a fószer mondta aki az ügyintézőm lesz h ez 100 ezer meg jogsi ugrott....

beszéltem ügyvéd ismerősömmel mondta h most nem leeht tenni semmit majd ha meglesz a határozat.

de nincs meghallgatás, szal még azt sem tudjuk elmondani h mekkora rohadék volt a rendőr

szal nagyon zsanett van
Akkor csak jókor lett állítva! Igen egy szervízkönyv jól jönne nagyon hozzá, hogy tudjam mit hogy, de még a gugli se segített...