Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te még olcsóbban dolgozol mint a szervíz: két rekesz sör, kezit csókolom. Ennyi. Számlát is adsz, ha kérnek nem?
Köszii a véleményeket fiúúúk. Bízzátok csak ide
Ha ennyi pénzed van rá... Otthon 5ezerből kijönnél... De ez személyes vélemény
Némethékről csak jót tudok mondani, Marcs is náluk csináltatta.
De Niki most tényleg. Ez nagyon vicc. Figyelj: fogod, 10-es kulcs kicsavarod a három csavart, lehámozod a vezetéket a fém merevítőről, kicsavarod a zindexeket, leveszed. Ülés alatt megtalálod a csatlakozót, széhúzod. Leveszed a rendszámtartót, felteszed a másikat, csavarok a helyükre, indexet ráteszed, csatlakozókat visszadugod, felrakod a rendszámtartót a rendszámmal és kész....vagy kérd meg Ádámot. De ezért szervízbe menni...nehari de pénzszórás, dehát én pont leszarom hogy ki mire mit és mikor
Szakszerűség... Nah az az amit a márkaszervízben nem kapsz meg
Tudom hogy szuper lenne, de én akkor se tudok most perpill Balatonra menni. Velencei tó kifújt. Aztán meglássuk.
Arrafelé lehet ,hogy mindent a "nagy" könyvből csinálnak, viszont én rájuk merem bízni, ez van
Nem vagyok semmi jónak elrontója. Sztem szuper lenne
Szakszerűség, nebomolj Mert a Yamaha szervízek a szakszerűségről híresek. Service Manualból csinálják még az olajcserét is....
Hát bocsika, inkább a szakszerűségre hagyatkozom
Jó tudjuk, te mindenbe bennevagy, csak éppen semmi se biztos még. Ugye ugye. Balaton megkerülő túrára akkor megyek, ha lesz pénzem rá, addig meg nem. Túl nagyravágyó vagy, a Velencei tóba már nem jó megfulladni igaz ? Természetesen vicc...mindenki saját felelőségére olvassa el...
Aki nem tud felrakni egy rendszámtartót az ne beszéljen
Nekem sem okoz gondot egy csavar
Szuper túra volt. Sok ilyet még ! Viszont a balatont megkerülős túrába én is benne vagyoook.
Hihihi hahaha. Még jó hogy gyorsabb voltál, a röpsúly 50 kilóddal jóhogy. Viszont nekem nem probléma kicsavarni egy csavart sem Nekem is tetszett, főleg hogy ennyien voltunk.
Méghogy elengedted bla bla Am. jó volt ..
Most erre mit mondjak. Kitalálom hogy ki ment elöl, valószínűleg Mr. Király. Nembaj, az a lényeg hogy ideértetek. Amúgy hazafelé a 11-esen a versenyt nem felejtem el....nem azért nyertél mert gyorsabb vagy, hanem mert elengedtem a gázt
ez a kép a törökbálinti Cora parkolóban készült, azt hittük jó helyen vagyunk ... később jött a pánik XD
Kitisztítottam a légszűrőt.Máásvilág lett a moci...Visszajött a nyomaték amit a benzinre fogtam (GPS szerint 128km/h óra szerint ((ha lenne) kb 140 enyhe lejtőn)
Na mivan már mi eza punnyadás....valaki valamit írjon határozatlan időn belül, legyen kedves.
Na úgy néz ki, megint fasza lesz a társaság.
Gabo = MacgM :)
Aug 23. Velencei tó:

1. GergőR125
2. Z3
3. Mr.Kiri
4. Valentina
5. Tomi
6. Norba ( szn. )
7. Kari
8. Kass (mert Kiri megfenyegetett)
9. Pisti - Sv (6)50
10. Gergő - Rg125
11. Levi
12. Birel
13. xt125x
14. Jocó -Cbr125(fehér)
15. Mb 80
16. Gabo ( rs125 )
7-es út Kápolnásnyék-Velence. Itt egy kép:
sziasztok. Hol lenne a találkozás? Nem tudom hogy addigra kész lessz e a gépem:S Mert amúgy nem lenne olyan messze, kb 130 Km a velencei tó ide. Jó lenne csak már mingyárt itt van 23.-a. És 23.-a után még lessz valami?