Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát volt már egy kicsi... De ehhez semmi közöm
Eddig sem volt titok.
Puff bazdki. Az igen. Itt már hány liter alkoholpárlat volt bennetek ?
Üzenőfal! Polgárdi motorostalin egy kicsit nagy volt a por aztán kidekorálták szegénykét...
Végre lehullt a lepel tartózkodási helyedről
értem !
Nem.Debrecentől olyan 35km-re lakom "Cserebereken".
debreceni vagy ?
Az én voltam szerintem.
egy héttel ezelőtt kb. nem téged láttunk a mester utcán Debrecenben 5 körül ? ( fehér R125 és fekete CBR 125R)
Akkor is messze van.Meg amúgy se tudok úszni.
Jólvan hagyjál már Csereberekkel :D Kajra, lesz egy csomó 125-ös, sőt lányok is lesznek. Fürdőruhában...nah ?
Megértem én,hogy nem vállalod fel ezt a ruhát. Nem tudok menni nagyon messze van Csereberektől.
Húúú ez de csúnya. Nagyon bevertem a fejem sztem. Tényleg, 23-án gyere le Velenceire velünk. De ezt a szart ne migértem meg, és felvenni se fogom
Tudod mondtad,hogy van egy ilyen jelmezed és majd augusztus 23-án is abban leszel,ha megcsinálom.Szóval...
Nem tudom hogy miben eggyezzünk meg. Ha az esőre gondolsz, nem nem nem, én nem szeretni a réjn, én szeretni szánsájn....
Megcsináltam,de tudod miben állapodtunk meg.
Pofás lett jó lenne ha kihoznának egy 250 vagy 400-as (SOR4) R-t
Én kértem, hogy csináljon egyet (buzikötsög)
Photoshop
Yamaha YZF-R4
én értem...
Erről van szó! Semmi gond nincs ezzel..
elég sok a smiley csak a poént nem értem. Nah mindegy 1x hátha "felnövök" a szintedhez.
Nahát... Nekem van barátnőm akit nem csak nézegetek.. De nem mondok semmi rosszat... Értem én, hogy te Suzyban ( ) találod meg a boldogságot... Megértem, hogy neked ez egy rossz korszak...