Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

első kecsó
Vitamin
Megrendeztem! Remélem nem basznak át... Franciáktól vettem most a jóidőt! Eltévedni meg nem fogunk!
ha nem esik az eső akkor menek Te leszel a túravezető (most csak nem tévedsz el )úgyhogy rendezzé jóidőt!
Ugyan az csak papír nehezék!

Jössz túrára hoki?
azért a táp.kiegészítő befigyel
Nem akarok akadékoskodni, de látta valaki az időjárás jelentést?

www.koponyeg.hu
Nem variálunk!
gyertek kunmadarsra 19-23
Neked nagyobb szükséged lenne rá.
mehetnénk tovább a balcsiig is:D
lol:)amúgy olyan CBRem meg RSVm nekem is van:)
Kis ajándék
A térkíp a találkozási hellyel a [8908] hszben található. Két oldal visszafelé.
óóó, ha tudom hogy ti is ma mentek akkor megyek veletek legközelebb mentek szóljatok
hali
hát én nem tuti h mek mert mehalt a lom :S:(:'(de van esély
Juteszembe: Aki velünk jön a nyugati tértől (Z3,Mb80) VASÁRNAP REGGEL 8:30 percre pontosan legyen a nyugati téren a forgó óránál. THX
A nyugati téren csak a Pest környékiek gyűlnek. Nektek az előző oldalon van térkép, rajta a találkozó pontos helye. 10 óra az időpont.
Aug 23. Velencei tó:

1. GergőR125
2. Z3
3. Mr.Kiri
4. Valentina
5. Tomi
6. Norba ( szn. )
7. Kari
8. Kass (mert Kiri megfenyegetett)
9. Pisti - Sv (6)50
10. Gergő - Rg125
11. Levi
12. Birel
13. xt125x
14. Jocó -Cbr125(fehér)
15. Mb 80
16. Gabo ( rs125 )
17. Daawyd (esettleg netán talán)
18. b_ricsi
19. NiX ( még nem biztos :) )
msn-re gyere már
Dehülllevagyok
Be megyünk pestre... üllői, lágymányosi, aztán vmi 2 sávos hosszú út, onnan meg a 6-7 kivezető, és 7es velence felé.
Vagy máshogy jobb? :)
Srácok!
Akkor hol lesz a tali? Pesten 1 ill. a célnál Velencei tó...ugye?
Szolnokról megyünk(szokásos team), de az nem baj ha nem megyünk be a nyugatihoz? Mert sztem az nagy kitérő... hirtelen nem is vágom h hol van a forgóóra . Mikorra legyünk, hol? a 7esen akarok menni. Vagy ha a pesti csapat, ad 1 jobban megközelíthető számomra ismert helyet, akkor mehetünk úgy is.
oks, akk odamegyek én is.
Igen: a nyugati téren a forgó óránál fogunk találkozni 8:00-8:30 körül. Andi, Zoli, Peti (Mb80) és én.