Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja , írd meg , mindenki beirja ide a teljes nevét te meg aláírásként oda irod
szépen megkéne fogalmazni
túzá(sokk)ba ne essünk
amúgy poénból meglehetne próbálni aláírással stb minden
írd hogy majdnem ráestünk és te is beszitáltál félelmedbe
Sztem max kiröhögnek a Yamahánál, hogy egy csoport tizenéves próbálkozik. De jó, ha tudunk írjunk És ha már ottvagyunk, kérjünk mindenkinek aki 170 centi felett van bubis plexit, mert életveszélyes a szél
Kitöltöm a petíciót
Nix!Msnre vegyél fel pls! yamahayzf-r125@hotmail.com
kell neked is?megoldjuk velük okosba
nincs neki,de írjunk már egy levelet a yamahának és intézzük el hogy mindenkinek legyen:)
ez faszság.NINCS HOZZÁ JOGA.Tessék a talpadra állni,ügyvéd stb....max 20asra vághatnak meg...basszák meg amúgy
jó a blokkja...jó kis falazóblokk
csak úgy, hát ha vannak még páran, akik nem látták.
Dunaföldvár és Sárbogárd között!
Oda én is szívesen elmennék. De túl messze van. Olyan egy-másfél éve lekottáztam pár "gyönyörű" számukat és haverommal elkezdtük játszani a suliban.
Hol van alap?
Ma Blues Company az alapi motorostalálkozón! Jön valaki? A rendezvény ingyenes! Mi Kass-al ott tombolunk!
Most keltem miről beszélsz...miután írtam visszamentem aludni amúgy jóestét jó szurkolást
Bazeg, te már hajnalok hajnalán fórumozol? Csúnya lenne, ha most eltévednék! Elvégre én leszek az idegen vezető!
Hát remélem most nem fogsz eltévedni...
Szerintem legyen vasárnap 10:00, és akkor ha késik valaki nem csúszunk ki az időből!
Suzynak meg mielöbbi gyógyulást!
Meg kéne beszélni hogy hány órakkor találkozunk vasárnap a túrán? 11 óra esetleg?
Szarrá égett komplett kuplungcsere. Holnapra kész is lesz
kuplungoddal mi lett?gondolom kellemes volt hazáig...