Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

régen rossz ha csak nézed a lányokat
Nézzük, de nagyon közelről, megnézve hogy minden helyen szép tiszta legyen a motor. És ha kell tapintással ellenörzünk
Baszd meg! Erre a dologra lenne egy tippem, hogy ki gerjed... Én is úgy gondoltam, hogy a lányok mossák mi meg (persze szigorúan CSAK) nézzük.
Ádám, Ádám várj, a fürdőruhás motormosást lányok csinálták volna...én értem hogy te is bevállalós vagy, de sztem kevés ember van, akit érdekel, hogy mosod a motort félmeztelen. Az egy másik célközönség
Most méé? Szerintem jó ötlet! Viszek vödröt meg szivacsot!
Persze ez csak elméleti ötlet és az is marad...
Ne legyél már ilyen negatív, majd szerzünk samponos tisztavizet jó?
Jókis iszapos velenceis vizecske
Hát lehet. Akkor ne vizespóló verseny, legyen motormosás fürdőruhában
Ezt annyira fogják dijjazni mint multkor a tangás cuccost
köszi
a versenyt támogatom,sztem jó ötlet .
Oké, legyen utoljára össznépi fürdés. Kéne még pár lányt hívni és házi vizespóló versenyt rendezni
Akkor te is támogatod a pacsálós ötletet? Akkor szerintem úgy kéne, hogy azt tegyük a végére aztán onnan megy majd mindenki haza!
Nem én voltam, én majd csak hónap vége felé megyek az acél városba.
Okés
23. án elvileg 30 fok lessz , lehet pacsálni
*mész...
Lehet hogy Nix volt. Mintha ő mondogatta volna hogy Miskolcra megy. Acél város....méz szürke nappalok....
lehet hogy csak délibáb volt
mit hagyott el?
sziasztok ma Miskolcon, az AGIP kúton(Szinvapark mellett) órákon keresztül parkolt 1 R125(fehér-piros) valaki tudja kié? esetleg magára ismer?
Így ahogy a kolléga mondja, és a név mellé anya/apa bankszámlaszáma, a bankkártya PIN kódja
az úgy necces