Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értelek, hát senki nem szereti ha fikulják a motorját, dehát nem kell itt mindent komolyan venni.
Nem az de szerintem semmi köze a motoromhoz, és nem érdekel neki milyen motorja, de ha szarozzák Suzy-t arra pipa vagyok. Szar se kérte hogy nézzen rá. Nekem igy is oylan teljes értékű motor, ahogy megvettem, hiába van rajta bármi. Szóval ha valakinek baja van vele az le..ophat keresztbe
Aug 23. Velencei tó:

1. GergőR125
2. Z3
3. Mr.Kiri
4. Valentina
5. Tomi
6. Norba ( szn. )
7. Kari
8. Kass (mert Kiri megfenyegetett)
9. Pisti - Sv (6)50
10. Gergő - Rg125
11. Levi
12. Birel
13. xt125x
14. Jocó -Cbr125(fehér)
15. Mb 80
16. Gabo ( rs125 )

Csakhogy ne felejtődjön el.
Fogjatok le fogjatok le, most szétszedem Nyugi már, ki nem szarja le hogy melyik autó hány métert fékez, ha meg tudod volna állni, vagy elkerülni a balesetet, akkor most nem írnánk a féknyomokról immár két napja. Sajnálatos baleset, és ez is erősíti az ellenszevet az autósok ellen. De ellenpélda, 50 km-en kb találkozok 20 autóval ami az én sávomba halad, abból 18 lehúzódik. Sztem javult a viszon motoros-autós közt. Na inkább erröl beszélgessünk.
bajod van?
ja és ha végére akartok járni, simán kérdezzétek meg Pohit, hogy lehetséges e 160 méteres féknyom. Látott pár helyszínelést életében, szerintem tud rá korrekt választ adni.
volt valami totalcar teszt, asszem dodge viper teszt, vagy valami sportautó.. 2 kiló körül nyomott egy satut, és utána visszanézték a féknyomot, és baromi hosszú egybefüggő féknyom volt.
Szerintem visszatérhetnénk a motorokhoz nem?
Már a Hello Kitty-s matricákról láttam, hogy veled valami nincs rendben...
gyerek? csak azért mert én tapasztaltam pár dolgot és nem mindent hiszek el amit leirnak?
téligumi joval lágyabb keverék azért csinálja....
Illetve volt bennük egy lényeges módosítás, hogy volkswagen technológiával gyártották.
Röviden mondva még egy jó ideig a skoda terveit gyártotta a volkswagen a skodákba.
Utánakérdeztem ismerősünknél (mert már qrvára érdekelt a dolog :D), neki 96-os feliciája van, volkswagen motoros. Ott is mindenhol skoda felirat van (a hátulján a felicia felirat alatt ott van, hogy volkswagen), szóval volkswagen gyár által gyártott skoda motor van benne egészen 20XX vmennyiig, utána "igazi" lett a volkswagen motor a skodákba rakva. Pont.
bocs elnéztem, 2002 márciusi a kocsi csak 04be lett forg.ba helyezve

És 68 le forgalmi szerint, és nem 16 szelepes hanem 8... ebbe a motorba még mindenhol skoda felirat van (hengerfej kialakítása szinte detto mint a 120as, természetesen kívülről), az 1-2 évvel idősebbekbe van vw motor, ami tele van audi, vw feliratokkal.

ennyi, nem a fejemből beszélek ki, tudom mit vezetek nap mint nap.
No srácok megmondom a frankót:D:Dnekem egy daewoo lanosom van 1,6 os 99es. 200at megyek vele!(tudom csal,de minden km óra csal,szal lényegtelen ezen kötekedni)de nem ez a lényeg,hanem hogy nincs benne abs,és májusig téligumi volt rajta,ami ugye melegben szar.és bármikor akár 40ről is blokkolva tudtam vele csúszni.amugy meg a féknyom meg a féktáv nem ugyanaz!ha már radizoz a gumi masszivan akkor nem ugyanugy lassul a kocsi mintha nem radirozna. szal a skodán épp lehettett téligumi,akkor elég volt neki 130is vagy kevesebb.aki hitetlenkedik,az lejöhet hozzám,felakom neki a téligumit,és az m35ön verek neki egy satut 130ról
Ne haragudj, de: Ilyen gyereket még nem láttam mint te..
199X-es évekbeli feliciát gyártottak skoda meg volkswagen motorral is, aztán csak volkswagennel, utána nem is gyártottak skoda motort. Fabiát csak volkswagen motorral gyártottak(tanak). De ezeket olyan sok dolog fűzi a yamahához.
Nem hagytam ki mert azt 2004ben csak 1.9es turbo diesel motorral csinálták... 130le
gyere beülsz mellém megnézzuk az 50 méteres féknyomot... nemhogy 160-at...
Fabia Rs-t ne hagyd ki...
okés hozzd a kocsidat,ha van megyunk 200kiloval és fékezunk megnézzuk Azután én hozok kocsit és azzal is megnézzuk csak mond mikor hol?
Ako neked gőzöd sincs a kicsitokról... Utánanéztem és 2004ben a benzines fábiákba ezek a motorok voltak:
1.2 12V 64le
1.4 16V 75le
1.4 16V 100le
2.0 115le
Szóval 68 lóerős még véletlenül se volt...
Viszont a jó öreg feliciába az 1.3-as tényleg 68lóerős de az se 1.4-es... És az még tényleg skoda motor volt...
A számból vetted ki a szót!