Ellenőrzés. Az sose árt :D Nem hinném, hogy 6 e km után állítani kell nekik. Nekem 20 e nél még gyéri értéken voltak a Hyoba. most majd nézem, 26 e van benn. CSak kéne egy pár óra eljátszani vele...
Az a helyzet, hogy egyes szervízekben fogalmuk sincs arról, hogy mit kéne csinálni egy kötelező szervízen a motoron. Pl én kérdeztem hogy a szelepeket nem-e kéne megnézni. Aztán nézegették a könyvet, hogy mivan. Lehet, hogy nem kellett volna még 6 ezernél állítani rajta, de én megcsináltattam, baja nem lesz tőle.
Elvileg 20-21.000km környékén. A spirál hiánya miatt nemtudom mennyi lehet most is ~1000km óta nincs spirálom (1hét ). De már kopogott hidegen...Muszály volt. De sikerült szerintem elég jól.Ma megint szétkell bontani darabokra a motort, mert eltünt az áram a tompított szálból + elégett reflektor kapcsoló reléje szóval a motor elejével (törött vólt összetákólták, dehát én válaszotottam így jóval olcsóbb volt) vannak gondok mindíg. Spirál 3 tört el azzal nemtudom mit csináljak nem olcsó mulatság javítattni...
Ja értelek. Nem sokat konyítok a 4thez sajna, csak azt amit itt olvasok róluk, de nagyobb vasaknál nem kell olyan sűrűn bántani azt hiszem. Minden nap tanul vmi újat az ember :)
Motoros jogvédelem, az kell Neked! Van egy hölgy a biztosítós vagy gyorshajtásos vagy karambolos topicban, hátha tud neked segíteni.. Fellebbezés azonnal + ügyvédi mizéria. Semmiképp ne hagyd annyiban!
nem... csak két nyomorék köcsög rendőr szerű lényt fogtunk ki....
haveromat akinek akkor lett jogsija kb mint nekem.... már 10 állították meg h vitte a nőjét.... azt sem mondták nekik h nem szabadna
Ejjha ez nem kicsi büntetés ennyi dologért. Szerintem most nagyon megszívtad hogy betöltötted a 18-at (?). Hát valamit találjatok ki hátha lehet valamit csinálni...De nemértem ez nem stimmel.Nagyon utálhatnak ott titeket motorosokat...Ez túl sok ennyiért nagyon-nagyon sok...
B_sszátok meg
anyám bentvolt a rendőrségen.. tudjátok amit meséltem h mi történt
és nem fogjátok elhinni :S:S:S:S
akkora nyomorékok :S:S:S
azt mondták h 100 000 ft bírság, + bevonják a jogosítványomat is!
mindkét kategóriára. de valami sok időre
nem vagyok ideges... ááááááááááááááá
Akkor az én kis vasam az árva innen, mert szegény még nemvolt szervízbe. Itthon olajcsere, légszűrű, gyertya, szelephézagállítás (nagyon nagy sz**ás, az egész motort lekell hozzá bontani) stb.
Egy szóval nem mondtam ,hogy nem tetszik csak szeretném olyanra bízni aki már csinált ilyet és nem magam összetákolni, mert én nem tudom megcsinálni. Nem értem miért baj ez neked(tek) Megint túl van spilázva ez az egész. Mindenki úgy csinálja ahogy akarja én se szóltam bele, persze a véleményeket meghallgatom de ebbe már nem csak az van. Nekem sem gyári tartó lesz, hanem vmi utángyártott és az lesz felrakva. Kb ennyi. Nem kell ezt felfújni annyira... szval csak nyugi.
A három motor közül maximum a tiéd viseli el a PiciR megnevezést, az enyém meg kiköpi a gyertyát tőle. Maradjon továbbra is a két R meg a Te PiciR-ed (bocsi de az én motorom már csak ilyen igényes). Oké megnézzük a három R seggét, és mit látunk. Kitalája valaki. Igen, a rendszámot. Tudod mi ilyen büdös suttyók vagyunk, akik maguk is ki tudnak tekerni egy villanykörtét és nem hívnak rohammentőt. A gyári tartó ami 30 rongy kb, plusz a felszerelés, sztem jóval rusnyább mint az enyém vagy az Ádám tartója. Az, hogy neked nem tetszik, nopara, elviselem(jük), nekem meg a gyári tartó nem tetszik. Nem mellre szívni ám....
Még jó ,hogy a nők igényesek , majd meglessük a 3 PiciR popsiját , melyik is a legszebb
Am ilyeneken nemfogok spórolni , viszont 10ezreket se fogok kidobni, szval ...
haveromat akinek akkor lett jogsija kb mint nekem.... már 10 állították meg h vitte a nőjét.... azt sem mondták nekik h nem szabadna
én meg egyszer viszem... és így megb_sznak
anyám bentvolt a rendőrségen.. tudjátok amit meséltem h mi történt
és nem fogjátok elhinni :S:S:S:S
akkora nyomorékok :S:S:S
azt mondták h 100 000 ft bírság, + bevonják a jogosítványomat is!
mindkét kategóriára. de valami sok időre
nem vagyok ideges... ááááááááááááááá
Am ilyeneken nemfogok spórolni , viszont 10ezreket se fogok kidobni, szval ...