Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtudom melyikre gondolsz, de jót!
na mondasz valamit
Vágom. Jó képeket csinál?
Minek kéne azon kívűl kép, és hol? Am van 5mpx-es teló + 7-8 mpx kompakt micsoda ha érdekel.
Zé! Téged tuti nem fog megállítani a rendőr. Fekete motor, fekete ruha. Ha fekete sityód lenne teljes lenne a kép. Rólad tuti azt hiszik hogy a maffia egyik szállítója vagy. Nem tűnt még fel, hogy nem kaptál csekket, és sosem igazoltatnak ?
Most nem a túrára gondoltam. Hanem azon kívül kéne pár kép.
amúgy nálunk ez úgy műxik hogy a hülyegyerek a BMW-vel/Audival azt csinál amit akar,én egyszer előznék záróvonalon tuti felbukkanna a rendőr
Zsanett alá a szülei rakták a vasat hallhattad mi lett a vége
én telót viszek,sztem elég lesz:)De jó lenne ha valaki hozna valami 10++ mpixeles kompakt (mi) csodát:D
Péntekre,Szombatra jó időt mondanak,29-31°C-ot.Am itt már el is állt az eső...megyek is csáó
itt szép idő van:)Ha esni kitolnám a moccot mert elég piszkos:(De szerintem úgyis marad,csak áttörölgetem:)
BIREL! Nincs véletlen fényképezőgéped? Kellene pár kép, csak a haverom most nem ér rá, akivelsz szoktuk csinálni a képeket.
Borús idő. Motort kéne mosni szombatra. De áh nincs kedvem...
Nálatok milyen az idő? Nálunk zuhog az eső.Remélem Szombaton nem fog esni.....
Aug. 8. 10 óra. Megyeri híd-11-es út, McDonalds-Cora parkoló

1. BIREL
2. Kari

3 Tomi
4. Kass
5. Ádám
6. Norba
7. Tubarossi
8. Nyom
9. Nix
10. Mb80
11. RSPetya
12. Kiskaldi
13. Marcs
14. Z3
15. Levi
16. Madi
17. Yamaha Áron
18. Andi (cbr125)
19. xt125x
20. egy NSR-es
21. egy CBR 125 (még nem biztos)
22. Róbert (RX 125)
23. Gergő (rg125)
24. GergőR
és még állítólag jön pár ember.....
Amúgy régvolt lista. Eddig mindenki írogatta na, hogy állunk mennyien leszünk?
A sztármajomra gondoltál ?
Értem. Hát jobbulást a motorodnak, neked pedig kitartást. Most úgyis szar idő van.
A vasalt hajú rózsaszinges sztármalyom "streetfighter", az aki alá tolják a vasat. Felénk elég sokvan. Na azokat szopatják, még akkor is probálkoznak ha az az rs50 télleg 50-es. Ígymár érted gondolom.
A váltótengelyed javítása mennyibe lessz?
Sajna kettétört a váltótengelyem, ma 2 hete, és még legalább 2 hétig így is marad a gép.....
Szóval majd talán legközelebb, de köszi a meghívást!
Csabi! Szombaton nem jössz túrázni velünk?
Hát de most de!
hát de most nem?
ez mekkora hülyeség: látja nem a szülő dugta alám a vasat nemis szopatnak.