Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó volt!

Képeket majd este feltöltöm!
én már fél6kor fent voltam aztán probáltam visszaaludni...negyed 7ig sikerült aztán már nem bírtam Tanktáska is fent van...lehet elindulok elöbb azt max körözök párat
Ja én is úgy terveztem, hogy fél kilencig alszok, aztán háromnegyed nyolckor már kipattantak a szemeim. Ja és jobb lábbal keltem.
Jóember, kelj ki az ágyból, fél óra múlva a gödi lehajtónál a nagy placcon találkozunk. 9:30 Göd lehajtó.
Köszi
nekem azt mondta fél10kor találkozik vkivel...gondolom az te leszel:D
Egy a baj ki**szottul nem elmékszem mit mondot mikor találkozunk.
Mivan? Cora? Nemtudom én megyek Göd-re Gergőhőz odáig csaknem tévedek el...Amúgy még ágyban vagyok nembírok felkelni...Takntáska alját nemtalálom szal aztse hozom...(nemis keresem )
mikor indulunk máááááár :D
de monoton az életed Azé elöbb a Corához gyere
Én meg 7órája jöttem meg Esztergomból ésmár indulok oda megint.
de friss valaki így korán reggel Tegnap korán leakartam feküdni de nem jött össze...2körül még forgolódtam
Én egyenlőre a kávéfőzőt keresem...
szal le a garázsba:D
lassan elkéne menni felrakni a tanktáskát:D
Én sem tudtam 8 kor kelni
sziasztok 8körül akartam kelni dehát nem jött össze Na megyek feldobom a tanktáskát akkor 10körül Cora
Ugye 9.30 kor találkozunk holnap?
Énmeg most jöttem meg Esztergomból. Jóvolt nagyon.
Nene... Ilyet ne mert fejest ugrok a szikláról. :D
Jajj ne, az a halálom.
"de nekem gyorsabb a mocim bibíííí" "Nekem meg 1000Ft-ból meg van a Budapest-Bivalybasznád oda-vissza bibíííí"
Szóval ezt ne, senkitől. Köszi
Oké, csak nem szeretném, hogy az mennyen a túrán is, hogy kinek gyorsabb a motorja... Remélem ezt azért meglehet érteni!
1. Relax, viccelek.
2. bence poénja volt.
kikapsz még tudod:D
nacidat láttad?! : D .. jaj hazudsz cöcö