Talmácsi Gábor, a Scot Racing Team MotoGP és a MOL különleges napot tart a Hungaroringen.
Augusztus 10.-e hétfő.Nincs kedvetek elmenni?Egyedül nem megyek de ha valaki(k) jönne.
rájöttem Nem csak a GPPfiles mappában kell felülírni, hanem a data mappában alul is van egy ilyen file.átírtam és jó.bár érdekes benne a fizika.hayabusa egyenebe ment 325-öt a desmo meg csak 305-öt.fura.meg a cagiva mito egyesben kb 130 akkor inkább sbk09
Nem megyünk autópályán, útvonal:Dobogókő-Esztergom-Lepence szerpentín (Pilisszentlászló, vagy vmi ilyesmi javítsatok ha tévedek). Nem lesz autópálya. Nem tudom mennyi lesz az utazó, de kb 70-80. Amúgy jön két vagy három XT is. Szóval gyere te is, és túllépjük a 20-as létszámot
Hallotam h mentek motorozni. És annyi lenne a kérdésem h autópályára nem akartok menni ugye? Meg h mien utazótempóval akartok menni mert nekem xt-m van és kb 90-95 km/h az utazósebessége.
Nekem ugyanez. Beraktam, átneveztem, bemásoltam minden faszom. Nem sikerült megoldanom, csak már nem volt energiám ezzel baszakodni, úgy vagyok vele hogy leszarom mostmár...de ha tudsz valamit akkor szólj pls.
Gergő, te hogy oldottad meg a gp500-ban a roadbike módot?Mert nekem elindul, de az alap 500-as motorok maradnak.De a menü már a roadbike módban fut.Csak motorok nincsenek meg.A GPParticipants.txt-t átneveztem, bemásoltam.De semmi...
Sorry az offért
Augusztus 10.-e hétfő.Nincs kedvetek elmenni?Egyedül nem megyek de ha valaki(k) jönne.