Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mien buli mikor hol?
nálunk pont a mi kis túránk miatt lett átrakva egy családi program még jó h a családban ennyi megértő motoros van
És mit is mondtál, mikor lesz a motoros buli a házatokban? Mit vigyünk, piát kaját stb? Írd össze.
óóó akkor minden rendben van, apámnak mondtam hogy mennék sok emberrel túrázni mondja Ő is jönne a Jawaval, mondom neki nem 1 korosztály aztán letett róla
Én 1,5 hétig egyedül vagyok itthon szóval motorozás non-stop még a pínz kitart. Aztán meló
Apa motorozott és megfog érteni sztem
Csapj az asztalra Nem leszel rosszhelyen, motorozni fogsz, sok emberrel. Mond meg neki hogy sok barátot szerzel, az ellen már csak nincs kifogásuk
Úgy vagyok vele h menni akarok... Valahogy elintézem Csak a családi bisz-baszok
Oké értem. A 120-at picit soknak érzem, nem mintha Dobogókőn nem lehetne annyival menni. Abban a kereszteződésben elsőbbségünk van, szval nem lesz para. Máshol tényleg nem olyan hogy el kéne zárni. Sztem a 70-80 is megteszi tempónak. A többi meg elvállik.
megbeszélted otthon? tudsz akkor jönni tuti?
1p-en belül 3db xt-s. Grat
én szívesen vállalom h megyek elöl xt-vel. csak akkor szóljatok anyucinak h nem érünk haza vacsorára meg ha eltévedünk legalább többet vagyunk együt. hát nem szép?
xt-vel max 95 km/h mert az a max amit még szeret Meg csoportosan nem is nagyon kellene gyorsabban menni. Aki meg akarja majd hajtani ugyis félreállunk majd valahol addig lehet ökörködni aki akar....
az hogy az xtsek menyjenek elöl az nem rossz ötlet de én csak hazafele tudom az utat nagyjából, odafele mehetne azért valaki olyan elöl aki tudja az utat, egyébként 100 körül mi is tudunk simán menni de úgyse fogunk sztem huzamosabb ideig 90 fölött menni

Hétfői Hungaroring Nap:
1.Tubarossi
2.Birel
3. én
4. Norbi(Nyom191)
5.
Hééj te versenykartoztál? Énis naggyából 5 évet. Kadett80-rotaxjunior-rotaxmax 4x magyar bajnok stb. Te mibe mentél?
Korrekt
Szerintem a sorrend lényegtelen!

Meg kell beszélni, hogy egy X tempónál senki sem megy gyorsabban.
Ez mondjuk leginkább azokra az utakra vonatkozik ahol nincs lámpa, és végig főút van. (pl dobogókő-esztergom-visegrád stb)
Amíg olyan helyen megyünk ahol le lehet maradni ( pl piros lámpa) ott a dudálás a megoldás szerintem.
Az aki elsőként elszakad, megállás vagy valami miatt, dudál egyet. Ezt remélhetőleg meghallja az előtte lévő és "tovább adja" hogy gáz van és előbb-utóbb a duda eljut az elsőhöz és félreáll mindenki. Majd ha újra megvan mindenki, megint lehet dudálni, integetni, ugrálni stb :)

Az erdős részen meg mittomén, legyen max 120. de ez is talán túl sok... A többi helyen meg max 50, hogy nagyjából mindenki együtt maradjon. Sárgán már senki ne menjen át, ne menjen senki előre ha sor van... blablabla. mondjuk sztem ezek alap dolgok.

Utat zárni felesleges szerintem. talán egy helyen lehetne, de elég nagy taplóság véleményem szerint. ha pomázon keresztül megyünk dobogókőre, és elhagyjuk a HÉV átjárót utána el kell kanyarodni jobbra, hogy arra az útra kerüljünk ami egyenesen dobogókőre visz. nah ebben a kereszteződésben lehetne zárni talán a budakalászi út felől érkező forgalmat. ezen kívül erre nem lenne szükség szerintem sehol.

a nagyja meg majd úgyis akkor derül ki, ha már szombaton ott vagyunk a megbeszélt helyen, és kiderül hogy hányan jöttek el.
ha csak 15en leszünk az nem lesz gáz, de ha 25-en, az már kicsit vészesebb lesz - így a közlekedés meg együt tmaradás szempontjából.
20-an megfordulni az út közepén ha rossz fele megyünk az elég érdekes lenne
Azsem hülyeség ám! Nekem van gps
De legelöl olyan menjen aki tuti tudja az utat
Sokan leszünk azért...Szerintem az jó ötlet hogy elöl az xt-sek mennek de utána szerintem tökmind1 a sorrend. Mennyen mindenki utána ott ahol akar...Xt-seket a vizes 125 4t azért csak tudják tartani. Persze saját vélemény.
Amúgy nemhiszem, hogy sokan nem jönnének el. 15en egész biztos leszünk. Nem olyan csapat ez
Értem. Csak már be vagyok zsongva, várom a szombatot
felesleges ezen aggódni...majd ott megbeszéljük mit hogyan...lehet, hogy csak 10-en leszünk mert a többi nem jön...