Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt vagyooook sry a késésért
azért holnapig még életben kéne maradni...
hát még mekkorát sikítottál mikor hátraestünk a bokorba:D
fél10kor : D
kenderes fegyvernek között.. (hol máshol ) egy bazi nagy busz baromi közel jött hozzám kanyarban és leszorított
szolnokon körforgóztam és egy fazon éppen akkor kanyarodott be a körforgalomba amikor én is oda értem.. : D úgy megijedt .. nyomott egy satut
itthon meg amikor zártam be a kaput megijedtem az árnyékomtól xD akkorát sikítottam...
szóval jó este volt
ja amúgy 130 km volt.. de halálos
nem fogom, legalábbis remélem
ja csak nehogy összetörd magad ahogy mászol ki az ágyból
ez nem változtat semmin, de holnap úgy fogok felkelni hogy jobb lábra. majd hason fekvésből fogok felkelni.
én meg mindennap jobbal kelek:D
Dehogy basztatlak, nehogy már magadra vedd. Nyugalom. Amúgy minden nap bal lábbal kelek, mert az ágy a fal mellett van...
az elején én is annak vettem de most már na mind1 sorry
egyéb: Nikiiiiii hol vagy? már rég múlt 9 akkor holnap olyan 8 10 fele tali a baumax melletti OMW kúton
hazaértél már kisköcsög?
csak hülyül:)
tudom,aktakukac lett a szentem tudod mikor hagynám hogy lemossák a gépet
bal lábbal keltél vagy mi a tököm? basztassuk Mariannt nap van csak nekem nem szóltak?
én itthon (Győrben) teletankolom, csak kibírja hazáig.Ha meg nem akkor tankolok valahol...
jajaja a Yamaha Citytől kaptam egy ingyen motormosást, és láncállítást+kenést...amúgy Szőke Zoli mostmár nem szerelő, mostmár ő írja a számlákat...
én lemostam a gépet úgy tessék lássék
én most még szívesen elmennék gyorsulásra, de tököm fogja megint takarítani a motort... szenvedtem vele eleget
Ma már nem ülnék motorra, ma megvolt hatszor Pest oda vissza...
Nekem már mehetnékem van...
Egész életemben egyszer, akkor viszont a régivel voltam. Nem kellett tolni, hoztak nyálat utánnam.
gondolkodtam rajta, nem éri meg. basszus tényleg, nekem fél tízkor találkoznom kell Birel el. Igaz hogy a találkozási pont 200 méter
látom neked még soha nem fogyott el a benzined:d
nekem is tankolnom kell még
Nemtudom, de ha a sor közepén fogsz menni túrán és egyszer csak megáll a gép, mert kifogy a benzin, abból akkora perec lesz, hogy nem győzzük majd enni...