Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen cunci épp most is msn-ezünk
na meséld csak el, h ki a kisköcsög?!
hátte még fent vagy bencus?
meg a kisköcsög is:D
Na StrawberryBoby megszólalt : D
Az epres olaj benne legyen az rs-ben ! Am el sem jöhetsz.. megérkezel az lesz az első, h megszagoljuk és ha nem érezzük az epret felgyújtjuk a masinát
persze csak vicc
a jó öreg Studio...
főleg ha az aznapi buliruhámnak is oylan fincsi illata lessz
meg van beszélve ki vállalja a hős szerepét és jön mögöttem :D
én is szeretem meg minden, de huzamosabb idő után fáj már a fejem, ha 2t megy előttem :\
én imádom a 2t illatát:)főleg ha jó olaj van benne:)
szép is lenne ha a gsx-szel mennék...
abba semmi élvezet nem lenne, mert nem tudtám szétfüstölni a mögöttem lévő agyát a büdös 2t motorommal
úgyse túra lesz belőle
megnyugodtam:)komolyan
jajj nyugi már zéhárom. csak vicc volt. akinek szólt, az vette a poént és jót röhögött rajta. nyugi, csak vicc volt :)
húú hívjunk még egykét 1000rest,esetleg önkéntes streetfighter jelölteket is hívhatnánk vagy Krisztiánt.(tudjátok a szentednrei BMWst)nektek mond az vmit hogy 125ös túra?
Fucky-t írjátok fel a listára h jön a 600rr-rel (NYITOTT AKRAPOVIC RENDSZERREL), én meg lehet hogy a gsx-szel megyek, mert az rs mostanában nem megy 170nél többet és valami zörög 12ezer fölött... :S
kell vkinek rendszámtartó 2ezerért?
Mégis mi ezen az oltás elmagyaráznád?
Oltás
Kiskaldi nemtud jönni a meló miatt.
Kemény lessz szombaton felkelni. Holnap este túrázunk (21.00 kor indulás) Esztergomba. Télleg érdekel valakit?
Aug. 8. 10 óra. Megyeri híd-11-es út, McDonalds-Cora parkoló

1. BIREL
2. Kari
3. Husi_biker
4. Tomi
5. Kass
6. Ádám
7. Norba
8. Tubarossi
9. Nyom
10. Nix
11. Mb80
12. RSPetya
13. Kiskaldi
14. Marcs
15. Z3
16. Levi
17. Madi
18. Yamaha Áron
19. Andi (cbr125)
20. xt125x
21. egy NSR-es
22. egy CBR 125 (még nem biztos)
23. Róbert (RX 125)
24. Gergő (rg125)
25. GergőR
26.BroOk
27. Daawyd
Szép jó reggelt. Na már nemsokára szombat. Holnap hatezres szervíz, kiv vagyok mennyi lesz...
Gödöllő
De álaztam ma...Remélem szombaton jó idő lessz. Aztmondják a "jósok", de ezeknek hinni...