Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ottleszünk ahol megbeszéltük, csak azt nem beszéltük meg mikor, szóval meg kéne beszélni hogy hánykorra beszéljük meg hogy hol legyünk ahol megbeszéltük Marcs...
Tubarossi 28.a?
igen tudom utána is csak azért kérdeztem akkor nehogy túl menjek a lehajtón de akkor a következő lesz a nyeerő
dabas felé kell lejönni a nullásról. legalábbis asszem Dabas tábla van (esetleg Kecskemét). de ha emléxel h múltkor hol jöttetek le (rosszul), akk utána a következő lejáró

ja amúgy szép estét
Igen. Dunaharaszti után. Addig meg gondolom tudod az utat.
mit is mondtatok mi a dunaharaszti utáni lejáró az M0ról? ami az 5re visz
szeretnék nagyon bezsongtam
Igen? Amúgy nem gondoltam komolyan, de azért köszi. Hétfőn sztem veszek egyet, 6500. Aztán 28-án bekoptatjuk. Jössz akkor?
már be van koptatva de felénk nem túl drága ám egy ilyen, érdemes körülnézni mert vannak elég baráti áron már
Marcs! Nem adod kölcsön a térdkoptatódat aznapra? Nap végén visszakapod, és még tudsz is villantani, hogy leért a térded. Nah?
akkor gyere csak délutánra:)Mi addig bemelegítjük a pályát neked
és én keljek reggel 5kor vagy mi? én csak délutánra megyek
Fasz tudja, hogy mi a jó guminyomás. Az a helyzet, hogy ez eléggé pályafüggő, időjárásfüggő, súlyfüggő. Akinek jó az 1,7 előre az lehet hogy másnak nem jó.
nekem hidegen elöl 1,6, hátul 1,7
azért nem találtál,mert nincs:)nekik se 130/70 van fent
azt nem mond hogy neméreztél különbséget a pálya r125 meg a tiéd közt
Julius 28 kedd egésznap?na?
No mikor is lessz a kövi Kakucsozás? Erre nemtudtam jönni a meló miatt de mostmár mennék...
Slick gumit nem találtam 130/70 17-es méretben sehol.Ha valaki talál akkor linket adhatna
nekem a gyári gumi van rajta... elől volt 1.7 hátul 2.0
Neked mennyi volt a guminyomás? Neked is Pilot Sporty van fenn? Vagy Pirelli Sport Demon?
nekem mondjuk már nem a gyári gumim van, szal nekem a tapadással nem volt nagy bajom. én csak azzal szoptam állandóan h nekem puha az első teló és nagyon pattogott az eleje. egyszer majdnem el is dobtam a vasat emiatt.
mondjuk épp esedékes egy olajcsere az xt-ben, szal lehet a teló olaját is lecseréltetem egy jobb minőségűre
sztem páylán se rossz a gumi az r-en!az tény ha nagyon ledöntöd akkor kicsit dobál...de ha eltalálod a guminyomást akkor nem csuszkál!legalábbis nekem nem csuszkált..:D
Nem tudom ki felel a Yamahánál a gumikért, de eléggé elszabták ezt a gumiválasztást...értem hogy velük vannak szerződésben, de azért ez gáz. Nem egy ember mondja hogy szar a gyári gumi úgy ahogy van, egy utcai sportmotoron, és most a köbcentiket hanyagoljuk, illene tapadós gumikat rakni. Bár csak lehet mi vagyunk ilyenek, a világ más országaiban a 16-18 éves srácok, akiknek ugyanilyen YZF-Rjük van, csak vagánykodásra meg városba használják, oda meg jó a gyári gumi...