Ottleszünk ahol megbeszéltük, csak azt nem beszéltük meg mikor, szóval meg kéne beszélni hogy hánykorra beszéljük meg hogy hol legyünk ahol megbeszéltük Marcs...
dabas felé kell lejönni a nullásról. legalábbis asszem Dabas tábla van (esetleg Kecskemét). de ha emléxel h múltkor hol jöttetek le (rosszul), akk utána a következő lejáró
Fasz tudja, hogy mi a jó guminyomás. Az a helyzet, hogy ez eléggé pályafüggő, időjárásfüggő, súlyfüggő. Akinek jó az 1,7 előre az lehet hogy másnak nem jó.
nekem mondjuk már nem a gyári gumim van, szal nekem a tapadással nem volt nagy bajom. én csak azzal szoptam állandóan h nekem puha az első teló és nagyon pattogott az eleje. egyszer majdnem el is dobtam a vasat emiatt.
mondjuk épp esedékes egy olajcsere az xt-ben, szal lehet a teló olaját is lecseréltetem egy jobb minőségűre
sztem páylán se rossz a gumi az r-en!az tény ha nagyon ledöntöd akkor kicsit dobál...de ha eltalálod a guminyomást akkor nem csuszkál!legalábbis nekem nem csuszkált..:D
Nem tudom ki felel a Yamahánál a gumikért, de eléggé elszabták ezt a gumiválasztást...értem hogy velük vannak szerződésben, de azért ez gáz. Nem egy ember mondja hogy szar a gyári gumi úgy ahogy van, egy utcai sportmotoron, és most a köbcentiket hanyagoljuk, illene tapadós gumikat rakni. Bár csak lehet mi vagyunk ilyenek, a világ más országaiban a 16-18 éves srácok, akiknek ugyanilyen YZF-Rjük van, csak vagánykodásra meg városba használják, oda meg jó a gyári gumi...
ja amúgy szép estét
mondjuk épp esedékes egy olajcsere az xt-ben, szal lehet a teló olaját is lecseréltetem egy jobb minőségűre