kecsói pályáról valami képet tudsz mutatni?Én kakucson voltam meg az eringen,nekem kakucs a szívem csücske nem tom mért,ott még nem volt afférom a motorral lehet azért
kakucs és kecsó is 4ezer forint
Kecskeméten 20perc - 1000ft. Ha valaki még nem próbálta legalább bele tud kóstolni. Aszfalt ja megy u.a. mint a Hungaroringé. Kakucsitól azért jóval másabb. Kakucsi ehhez képest csúszos. Meg kakucson az a gáz hogy a pálya mellett végig ez a finom homok van amit felhord a szél a pályára és utána csak szopás van.... májusba voltunk lennt kakucson jó kis szél volt szóval tudom miről beszélek. utána jött egy fasza kis vihar és tiszta takony volt a pálya .... takarítani luxus Kecskemét-i csak városban van meg elég tiszta meg jók az adottságok is.
Én kecsóra szavazok. 125 cc motoroknak bőven elég akkora pálya, ha jól tudom nagyon jó az aszfalt, több haverom jár fel nagyobb mocikkal, és csak jót mondanak róla. Arról nem is beszélve hogy ócsó a beugró :) Vagy.. tőlem mindenki oda megy ahova akar, és kecsó gokartpályára megyek :)
1.Z3
2. [KAR1_25]
3.gergoR125
4. Tyt
5.¤Bence¤RS
6. husi_biker
7. JAMAL
8. Mb80
2. [KAR1_25]
3.gergoR125
4. Tyt
5.¤Bence¤RS
6. husi_biker
7. JAMAL
2. [KAR1_25]
3.gergoR125
4. Tyt
5.¤Bence¤RS
6. husi_biker
2. [KAR1_25]
3.gergoR125
4. Tyt
5.¤Bence¤RS
2. [KAR1_25]
3.gergoR125
4. Tyt
1.Z3
2. [KAR1_25]
3.gergoR125
1.Z3
2. [KAR1_25]
(így pls)
1.Z3
Kecskeméten 20perc - 1000ft. Ha valaki még nem próbálta legalább bele tud kóstolni. Aszfalt ja megy u.a. mint a Hungaroringé. Kakucsitól azért jóval másabb. Kakucsi ehhez képest csúszos. Meg kakucson az a gáz hogy a pálya mellett végig ez a finom homok van amit felhord a szél a pályára és utána csak szopás van.... májusba voltunk lennt kakucson jó kis szél volt szóval tudom miről beszélek. utána jött egy fasza kis vihar és tiszta takony volt a pálya .... takarítani luxus Kecskemét-i csak városban van meg elég tiszta meg jók az adottságok is.