Ralizhatsz vele egyet, de már nem megy úgy mint kislány korában, mert visszatettem rá a gyári folytott kéményt. A Giannellit elvitték kb 1 napi hirdetés után.
Okés , akkor szerda Majd megcsörgetlek , ha megyek. Az a baj nincs meg számod :S Megtudsz csörögni? és elmentem (Edinának megvagyok)
Azért ,majd egy karika belefér a hirös Abán , csaknem fekteted el
Ivancsaghost ! Tőlled meg majd nagy szerettel fogom várni a vasad uj "ruhájáról" a képeket... remélem azért nekem msnen hamarabb átdobod minthogy ide felrakod ! xd
nha szotyi
nha szotyi... akkor most már végre ki kéne találni h hol legyen RS-R125-CBR tali.... addig még valahogy én is beruházok egy bukógombára, mert jólenne ... Kecsóring kinek jó?
márcsak mert nekem ez van a legközelebb .. de hát am sem lesz kedvem az ország egyik végéből átmotorozni a másikvégébe... de gondolom sokaknak a Kecsóring v. Kakucsring lenne a legoptimálisabb... de mostmár télleg jó lenne megbeszélni... lassan 2 hónapja csak halogatjuk, halogatjuk, aztán meg nem lesz belőlle semmi...
nha szotyivan, addig is verjétek magatokat az uj Rossi Replica-ra
Kíváncsi fáncsi leszek ...
Szigorú volt a vizsgaelnököd?
Azt láttam, hogy hirdeted...hamar elvitték
Pedig ralizni akartam egyet az nsr-el
És eladod aztán jön a Kawacsacsi....
Azért ,majd egy karika belefér a hirös Abán , csaknem fekteted el
nha szotyi
márcsak mert nekem ez van a legközelebb .. de hát am sem lesz kedvem az ország egyik végéből átmotorozni a másikvégébe... de gondolom sokaknak a Kecsóring v. Kakucsring lenne a legoptimálisabb... de mostmár télleg jó lenne megbeszélni... lassan 2 hónapja csak halogatjuk, halogatjuk, aztán meg nem lesz belőlle semmi...
nha szotyivan, addig is verjétek magatokat az uj Rossi Replica-ra