Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne flegmázz!
Igenis Katalin Bírónő!
Most akkor Kakucs vagy Kecsó? Csöndet kérek a teremben most csak a fórumtalira koncentráljunk!
Nekem matek szakos lesz, remélem,hogy csak a matekhoz ért
Kíváncsi fáncsi leszek ...
Na akkor mikor legyen KAKUCS?Mert tök jó hoyg elbeszélgettek csak éppen motorozni nem fogunk soha együtt
Marcs voltam csak tesó gépén vagyok
töris pali volt de jófej
Aha, Péter Rózsa Gimibe jártam ...
Szigorú volt a vizsgaelnököd?
nem elég a kilátóba nem dicsekedtél ezzel te pöts féltél mi valld be bátran
köszi én is csak szóbelire tanultam és minden 4-5 lett fehérvárra jársz? ha igen hova?
Igazából nem is hirdettem, csak kitettem hátha lesz rá kapás.
Hehe, jólvan majd meglátjuk
Azt láttam, hogy hirdeted...hamar elvitték
Ralizhatsz vele egyet, de már nem megy úgy mint kislány korában, mert visszatettem rá a gyári folytott kéményt. A Giannellit elvitték kb 1 napi hirdetés után.
Vagy az, vagy egy 600RR. Mindkettő elég esélyes.
Okés megvan a szám
Pedig ralizni akartam egyet az nsr-el
És eladod aztán jön a Kawacsacsi....
Megtörtént. Ments el.
Persze annyi belefér, csak nem akarom nagyon összekoszolni, mert már napok óta suvickolom, hogy a vevő elsőre beleszerelmesedjen.
Okés , akkor szerda Majd megcsörgetlek , ha megyek. Az a baj nincs meg számod :S Megtudsz csörögni? és elmentem (Edinának megvagyok)
Azért ,majd egy karika belefér a hirös Abán , csaknem fekteted el
időpont mind1 csak kecso legyen
Madi dobj már egy sms-t, hogy mi lesz Polgárdival Vagy told fel a hájas segged msn-re.
Gratulálok hogy leéreccségiztél Hát ha Kiri lennék összhoznék, megyünk Polgárdiba nem elég?
Oké meglesz, egyenlőre gyűjtöm rá a lóvét!
Kecsóring faszás nekünk is ha minden igaz! Júni legvége júli eleje ok?
Ivancsaghost ! Tőlled meg majd nagy szerettel fogom várni a vasad uj "ruhájáról" a képeket... remélem azért nekem msnen hamarabb átdobod minthogy ide felrakod ! xd
nha szotyi
nha szotyi... akkor most már végre ki kéne találni h hol legyen RS-R125-CBR tali.... addig még valahogy én is beruházok egy bukógombára, mert jólenne ... Kecsóring kinek jó?
márcsak mert nekem ez van a legközelebb .. de hát am sem lesz kedvem az ország egyik végéből átmotorozni a másikvégébe... de gondolom sokaknak a Kecsóring v. Kakucsring lenne a legoptimálisabb... de mostmár télleg jó lenne megbeszélni... lassan 2 hónapja csak halogatjuk, halogatjuk, aztán meg nem lesz belőlle semmi...
nha szotyivan, addig is verjétek magatokat az uj Rossi Replica-ra