én szegény tzrt is sajnáltam, ami 20fokkal el volt dőlve, amikor egy kis pöcs ráült, úgy fogtuk meg hogy ne boruljon fel, és vissza tettük a helyére, de hát egésznap nem állhattunk ott -.-
egyébként van ebben valami, a kiállított motorok nem a legfrankósabbak!
Vagy eleve valami nullszériás gépet raknak ki, ami még nem tökéletes, vagy a sok idióta látogató már szétfogdosta/baszkurálta az egész moccot :(
Na az a legjobb, hogy az én vasam is kiállított motor volt a natixnál, de szerencsére nem hiányzik róla semmi. Csak a karcolás zavar az idomon, főleg egy új motornál...
dehát... natix
szerintem egyátalán nem kényelmes, csak ha hátrébbcsúszol, és mellesleg szornyű anyagokből készült, a kiállított darabon minden ujjlenyomat meglátszódott, hátsó ülésen a kapaszkodószerűség lötyögött össze-vissza, hozzáértem az első idomhoz ahol a visszapillantó van, azt hittem letörik....
összességében nagyon szép volt, biztos csak a kiállítás baszta szét így, ami viszont a falon lógott, elég szépnek tűnt, és összerakottnak :]
jaja én is tegnap voltam. De oda felé teljesen kiidegeltek a kocsiba 1 órán át poroszkáltam a forgalomban mert annyi autó volt, parkoló meg .... na mind1
én is ma néztem ruhát meg minden, volt ami jó volt csak az ára sok volt aztán addig míg nincs vmi komolyabb motorom nem áldozom bele a pénzt kenguru bőrből volt berik egyrészes ruha 110ért
weboldalon fennt vannak még képek a kiállításról akit érdekel
Szerintem nem rossz gép. Magyarországon mikortól lehet kapni és milyen áron? Nem tud valaki valamit? Én 950,000-ről hallottam. De nem értem miért nem siettetik...
"A kétütem megrögzött hívei az YZ250-es krosszgép zabolázatlan pattogóját ültetnék a sportgép vázába. Nincs kétség, ez így valóban gyilkos lenne bármelyik ringen – már ha hajlandóak lennének valami egészséges futóművet applikálni a jelenlegi első fekete botok helyére -, de a mostani négyütemesedő világban túl sok mindennek kéne történnie ahhoz, hogy egy ilyen projektet megetessenek a vezetőséggel – hívek ide, vagy oda."
Vagy eleve valami nullszériás gépet raknak ki, ami még nem tökéletes, vagy a sok idióta látogató már szétfogdosta/baszkurálta az egész moccot :(
Na az a legjobb, hogy az én vasam is kiállított motor volt a natixnál, de szerencsére nem hiányzik róla semmi. Csak a karcolás zavar az idomon, főleg egy új motornál...
dehát... natix
összességében nagyon szép volt, biztos csak a kiállítás baszta szét így, ami viszont a falon lógott, elég szépnek tűnt, és összerakottnak :]
Te is tegnap voltál?
Jó volt mi?!
Sokkot kaptá bameg!
weboldalon fennt vannak még képek a kiállításról akit érdekel