Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha cbr900 akkor már ez
Egy jól beállított karbantartott gép nem fog megszorulni...
igen
Hy!

Bocs, h belepofázok, de ja! Ciki főleg, a a gyűrű járja az útját a blokkban, vagy épp előzésnél történk...
91 a nehézsúly teteje ugye
a gyári blokkal ugye?
úgyse, de majd meglátod. Ha az ember egyszer ráérez a 4T-és motorok zavartalan megszorulás, gyűrűtörésektől mentes élvezetére, többé nem ül vissza trabantba, ha érted hogy értem
én most felmentem 105-6ra, de jövök le, csak nemtom menni fog-e újra nehézsúly alá menni.. nem érzem a 2méter felettiekkel való csihipuhit..
Veterán 2t ket még nemláttál?
Igen! Mzkel is versenyeznek!
akko szójá, mert én is azt akarom dolgozni majd!
de a 400-as gépek 4T-ések! ! ! ! ! ! ! ! mág szép hogy most is versenyeznek velük. Ugyanezt el tudod képzelni egy 2T-és motorral?
Én amondó vagyok hogy az RS kurvajól megy 125-ös létére. Sőt... -- Ezzel énis 1et értek.Nemazt mondtam h kurva szar motor,csak azt h mikor kijött többet vártam volna tőle,mert nemsokkal megy jobban mint az előző rs ek.AMugy sztem is kurvajó motor sőt,jobban kellene mint a gfr-em,mert régóta nagyon teccik.Szal jógép csak csak...zsibubutá
Nekem az álom vagy egy ER6n vagy egy CBR 900 RR 93as a limitált szériás vagy egy gixxer 1000(pff sose) és egy mv agusta(még ugyse) és egy RS250!
187/103
100 körül ingadozok, de most műtöttek így nem edzettem 3 hete. Meg hát a karácsony
Egy egész sőrben?
fogadjunk! amint dolgozok és lesz egy 600asom, akkor röpül a zxr és jön a helyre a 250rs
Hát nekem nem kell... 4tből ami kéne az egy 1 vagy max 2 hengeres, max 1960as motor....
fogadjunk egy korsó sőrben hogy soha többé nem lesz komoly 2T-és motorod az életben!
tudom:(

egyébként faszság ami itt megy, valami hiba. h lenne már egy rs 125 4t a mito is maradt 2t, az is maradni fog. hüyeség amiről itt beszéltek:)
hány centi hány kiló vagy?
*tárgyat!
Téged nem

Tuning, megmondta scoe barátod, "senki sem golyóálló"

DeadHunter. Környezetvédelem ide-EU szabvány oda, egy 125-östől aki többet vár mint amit az RS tud az idióta. Van ami többet tud, csak ugye a megbízhatóság és egyebek...
Én amondó vagyok hogy az RS kurvajól megy 125-ös létére. Sőt...
Kinek mi?Én elfogadnék egy gixxer 600 motornak látszó tárgyot!
De újat már nem kapsz...