A legszebb,legjobb cat úgy is nekem van kis hazánkban Mivel sajnos kevés idő jut a motorozásra,gondoltam már rá,hogy eladom. De tudom,hogy egész életemben azt bánnám.
Kotama - ha akarsz fost venni, akkor a GSX-F-et ajánlom. Bóvli futómű makaróni pálcikából összerakott vázban. Főleg ha két személlyel kicsit forszírozod, olyat tekeredik az egész cumó, mintha kígyón ülnél....
Nagyságrendekkel jobb egy cat. Sztem...
Köszönöm a választ. Ezek szerint megéri egy kört futni Thundercat ügyében is. Amit furcsállok, hogy szinte alig van eladó a piacon, ami van az meg elég szakadt és elég drága, mert annyiért akár R6-t is vehet az ember. Talán ezt az egyet érdemes megnézni képek alapján, a többi felejtős.
Helló mindenki!A mai cicidellán találkoztam 2 márkatárssal . Szerintem az egyikük a az ország legidősebb Cat-ese.(Ha jól értettem Tárnoki a "Bácsi" über respekt.Piros fekete szalon A másik hát persze,hogy K É K. Attis az első képet csak ma csak neked készítette a csajom!El majom (2 kép)ilyennel kéne járnod gyökér....
Minimális karbantartási igény, alkatrész azért van hozzá ha kell, kb 5-5.5l fogyasztás, ha kell, lehet pörgetni, de kényelmes hosszabb távon is. 180-as magassággal kényelmesen leér a lábam. Szerintem nem olyan nehéz egyensúlyban tartani, de nem is egy robogó. Tényleg egy speed és egy túra között van valahol. Taknyolni nem érdemes mert az idomok viszont ritkán vannak teljesen épek. A motorja viszont ha kap olajat, szinte örök életű. Gyenge pontja a 2-es fokozat. Arra rá kell érezni.
Én szeretem!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, ha van valakinek pár perce rám megköszönném.
Szóval annyi a történetem, lassan elviszik a mostani kis cirkálóm és szeretnék másik vasat vásárolni. A fő cél amire használom a mocit, agglomerációból melóba járni, városba szaladgálni, meg ilyesmi. Túrázni nem szoktam, pályán még életemben nem voltam. Tudom, vegyek robogót... :) viszont szeretek motorozni,váltogatni, szeretem ha egy szép gépem van. Az egész műveletre olyan 5-600k-m lesz, ennyi ől kell gazdálkodnom. A következő motorok jöttek szóba: cbr600f4, sv650, gsx-f 750, thundercat 600. Az olyan gépek mint a gsx-r, z6-r, r6 nem igazán jók mert nagyon pörgősek és nem igazán arra van szükségem. A cbr-t próbáltam, alig ér le a lábam és elég csutka a kormánya, az sv nem tetszik, úgyhogy eddig a gsx-f 750 a befutó. A kérdésem az hogy a thundercat mennyire kényelmes gép? 170cm vagyok, tehát nem magas :) a fent írt kívánalmaknak mennyire felel meg a gép, mert kicsit tartok a gsx-f nagy súlyától. Illetve megbízhatóság terén hogy állnak a 2000 körüli gépek? Eddig 3 Yamaham volt, de azoknak semmi bajuk nem volt.
Előre is köszi
Közhírré tétetik:
Elmentünk egy magán bontós sráchoz, aki kicsivel előrébb kitette a képeket. Bátran ajánlom mindenkinek. Évente többször szokott hozni Cat-et bontásra, úgyhogy van mindig valami érdekessége. Az árai abszolút jók (kicsi alkudozás után ).
Gyula: 06309492804, Pesterzsébet Aulich utca 7
Még szerencse hogy a Franky-nek nem kellett!
Képnek nyoma sincs
Fost semmiképp nem szeretnék venni, ezért kérdezem meg több felhasználó véleményét. Köszi neked is!
Nagyságrendekkel jobb egy cat. Sztem...
A képeken lévő motornak egy óriási baja van: az hogy KÉK
El: láttam egy hegyről legurulni valami sárga biciklit, meg sem állt a Duna aljáig...
E-mailt küldjetek.
Én szeretem!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, ha van valakinek pár perce rám megköszönném.
Szóval annyi a történetem, lassan elviszik a mostani kis cirkálóm és szeretnék másik vasat vásárolni. A fő cél amire használom a mocit, agglomerációból melóba járni, városba szaladgálni, meg ilyesmi. Túrázni nem szoktam, pályán még életemben nem voltam. Tudom, vegyek robogót... :) viszont szeretek motorozni,váltogatni, szeretem ha egy szép gépem van. Az egész műveletre olyan 5-600k-m lesz, ennyi ől kell gazdálkodnom. A következő motorok jöttek szóba: cbr600f4, sv650, gsx-f 750, thundercat 600. Az olyan gépek mint a gsx-r, z6-r, r6 nem igazán jók mert nagyon pörgősek és nem igazán arra van szükségem. A cbr-t próbáltam, alig ér le a lábam és elég csutka a kormánya, az sv nem tetszik, úgyhogy eddig a gsx-f 750 a befutó. A kérdésem az hogy a thundercat mennyire kényelmes gép? 170cm vagyok, tehát nem magas :) a fent írt kívánalmaknak mennyire felel meg a gép, mert kicsit tartok a gsx-f nagy súlyától. Illetve megbízhatóság terén hogy állnak a 2000 körüli gépek? Eddig 3 Yamaham volt, de azoknak semmi bajuk nem volt.
Előre is köszi
Elmentünk egy magán bontós sráchoz, aki kicsivel előrébb kitette a képeket. Bátran ajánlom mindenkinek. Évente többször szokott hozni Cat-et bontásra, úgyhogy van mindig valami érdekessége. Az árai abszolút jók (kicsi alkudozás után ).
Gyula: 06309492804, Pesterzsébet Aulich utca 7