Én láttam, gyári állapot, és nem azért mert karbantartásra ment a sok "energia" (az is), hanem mert szinte nem is volt használva. Nem volt alkalma elhasználódni. Bármikor elfogadtam volna, jól járt akihez került!
A konzolokat féláron visszaveszem
Sziasztok!Nemrég vettem itt a fórumon Thundercat-re doboztartó konzolt.Oldal+hátsó egyben.Közben hirtelen eladtam a mocit(olyan pénzt kínáltak érte,aminek nem tudtam nemet mondani) :) Így hát most a konzolt eladnám.Ha kell valakinek írjon.
Igen, tudom hogy a feketét nem matricázták így. Kicsit drága is nekem. És mérföldes az órája...
Nem kapkodok. Tavaszig lesz valami jó kis vétel. Ebben biztos vagyok. A motor már luxuscikk, és a világ sajnos nem abba az irányba megy, hogy sokan megengedjék maguknak...
Egyébként az előző is újra van fújva, és rárakták a "randa kékhez" tartozó matricákat. Elsőre viszont igen szép, látszik hogy törődnek vele. kérdés mennyire volt, ha volt megzúzva. Az ára alapján nem lehetett, de hát a mai világban...Érdemes megnézni, de azok a matricák...
Hát, ha valamit rendesen ujjá építenek, na nem egy full KO gépet, talán jobb is mint egy elhanyagolt, lelakott minden infó nélküli. Egy valóban sérülés mentes ezekből pedig már nem létezik, aki ezt állítja a sajátjáról, hát az....
A konzolokat féláron visszaveszem
Talán a Guen majd érdeklődik.
Ha már yamakka, akkor fazer.
Kényelmesebb motort szeretnék...
R6
Biztos jól fog kinézni!
Nem kapkodok. Tavaszig lesz valami jó kis vétel. Ebben biztos vagyok. A motor már luxuscikk, és a világ sajnos nem abba az irányba megy, hogy sokan megengedjék maguknak...
Bár kicsit konzervatívabb fényezésre gondoltam...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Egész jól néz ki...