Nekem a rövidek voltak fenn amikor vettem, netes kèpeken találni sokat ilyennel. Detalán a másik a legelterjedtebb. Én most egy méghosszabbat raktam fel.
meg aki már túl van a fetrenbergeren az már máshogy tekint a motorra :D minek kínlódni vele mikor az oldalán szikrázik akkor a szép számlappal is ugyanúgy fog szikrázni .
Persze ez csak hülyeség igenis kell faragni rajta hogy egyedi legyen hogy jobban tetsszen elvégre ez a hobbink amire az időnket és a nem létező pénzünket költjük
erre én is emlékszem, talán még képet is tett fel a végeredményről, de nem szeretném elcseszni ha nem muszáj, na meg azért ez a kis csinosítás 5-6e-t nem biztos hogy megér...
a mutatót át kell emelni a pöckön aztán megjegyezni hol áll meg
utána egy natúr villával le lehet pajszerolni a mutatót
esetleg egy összehajtogatott papírzsepit alátenni hogy ne karcolja az eredeti számlapot
Az enyémet már szétszedtem, ami picit húzósabb az a mutató levétele de az sem lehet bonyolult A világítás foglalatok adottak én színes smd ledet tervezek beletenni esetleg többszínűt. A burkolatok meg a plexi bontása több időt vesz igénybe mint az órák szétszedése.
Ok, csak a te kedvedért hogy értsd :D nem csak párban válnék meg tőlük. De... amiért meg van mindkét oldalra való, azaz a "pár" ,számomra a mondat alapján nem egyértelmű hogy csak párban válnék meg tőlük. (éljen Grétsy László tanár úr)
Két pár vadi új /bontatlan csomagban/ Brembo sinter első fékbetét/07YA23SA/ 12pénz, ha valakit érdekel.
Homok szórva és színterezve lettek.
Persze ez csak hülyeség igenis kell faragni rajta hogy egyedi legyen hogy jobban tetsszen elvégre ez a hobbink amire az időnket és a nem létező pénzünket költjük
utána egy natúr villával le lehet pajszerolni a mutatót
esetleg egy összehajtogatott papírzsepit alátenni hogy ne karcolja az eredeti számlapot
A számlapot 2 csavar tartja, a mutató alatt. A világítás csere nem gond.
Esetleg valakit még érdekel:
http://www.ebay.com/itm/Yamaha...