Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem... beszámítottam napos csibéket mert már unatkoztak a gyesznók az óba!

Még fel sem tettem hírdetni! De annyira jó árat fogok kiírni rá, hogy remélem hamar elviszik! Ez van... mások a tervek... most nem a motorozás az első...
Te is eladtad?
És még pénzt is adtak érte?
Na jól van, azért még lehetett műszakilag jó!
Bánhatod hogy tegnap nem jöttél ki. Jó buli volt.
új PB 2:14:40 , 5 másodpercet hoztam
Morgen!
Én azért adom el mert másra kell a pénz, de amint tudok visszaülök a nyeregbe, mert úgyem bírom ki!
Ááá... dehogy..
átmenetileg szerelmes lettem egy V2be. De meek vissza pályázni SMmel csak másikkal. Kicsit a Crf gyengucska lett miután megnyergeltem a haverom 690es KTMjét. De arra asszem kicsit várnom kell.
Veled mi van Bátyó? láttad a robimat... basszus kurva jó ki kellene próbálnod..
Ma én is mentem: eltaxiztam a nejem a városba meg vissza.
Mia leszálltál a moccodról?
Némá...

Felébredt a topik...
Akkor az már kóros prosztatanagyobbodás
A pocakom is útban van
De az nem sörhas,hanem a szexgépnek a tartálya.......
Hát én nem vagyok olyan fiatal mint te, a derekam nekem is fájdogál, ha(mint általában) keveset mozgok, de a motorozástol még soha nem fájt jobban.
Véleményem szerint egy egyenes testtartás egy tura vagy chopperen rosszabb, mert ezen némi sulytól mentesited a derekadat azáltal, hogy előre terheled, ott viszont nem. Egyebként is a Thubderace már nem is számitt kimondottan sportmotornak inkább túrás pozicióju. Talán inkább a pocakod van utban?
az utóbbival egyetértek
szerintem egy jó motorozáshoz legalább 120 ló kell , és persze sok nyomaték
Én azért szeretném eladni a Thundert,mert lett egy gerincsérvem,és nem nagyon kényelmes így az ülépozició.Valami "egyenes " gépet szeretnék venni,nem ilyen hasalósat.Amúgy életem legjobb motorja,imádom és soha nem hagyott cserbe,ha kell akkor megy mint a villám és különben kényelmes.....csak megváltoztak sajna az egészségügyi körülmények:-(
Gondoltam ráülök valami nakedre vagy enduróra,hátha ott egy seggel le tudok menni pár száz km-ert,mert sajna a Thunderrel most egyfolytában 60-70 kmnél több nem megy...Folyamatosan zsibbad a lábam és fáj a derekam az üléspozíciótól.De 100 LE alá nem megyek
biztos
de lesz a kocsin légkürt majd azzal terelgetem az eltévedt bárányokat
Biztos 30-as tábla volt, csak te nem vetted észre
akkor mégis igazam van?
pont így vagyok vele én is. Ha beöltözöm akkor nincs megállás, mert akkor leszakad rólam 100 liter víz, így inkább a kocsi ott legalább lehet rövid gatyában és papucsban lenni. Úgy mint Pesten mostanság egy-két divatmajom motorozik , de terjednek, ma Vácon is volt egy szegényke 30-al ment hogy mindenki lássa . Szegény
Én már kiautóztam magom az elmult 37 évben, amióta van jogsim.
Mocival mostanában még egy gondom van: egy ilyen sportmotorra nem ülök fel trikoban, rövidnadrágban, beöltözve meg megdöglöm ebben a höségben, igy megint marad az autó.
én sem megyek ennyit. fénykoromban volt hogy összejött a 10-12 egy év alatt. Idén talán összejön az 800-1000
ha eljutok odáig hogy 60 éves legyek akkor szerintem többre fogom értékelni az autó kényelmét.
De szerintem olyankor már érdemesebb valami túra endúrót venni ami mindenre jó. Legalábbis most így gondolom. Persze mindenki csoppert javasolna, de az eléggé más stílus
60-felé milyen kategoriára gondolsz?
Annyit én messze nem megyek évente.(összessen mentem vele 15 ekm-t)
Én messze nem megyek annyit, mint amennyit írsz.
60-felé milyen kategoriára gondolsz?
szerintem senki nem éli meg azt mire elkopik. Vagy azért mert rommá törik, vagy azért mert megöregszik az ember és már más kategóriát szeretne
tudván azt hogy éves szinten megy egy motor 10-15 ezret akkor elég sokáig elmegy. És utcán nem nagyon fogod szétgyilkolni normális használat mellett. Nem az egykerekezésre és a gumifüstölésre gondolok
Használom, csak keveset!
Ne mond ,hogy nem kopik el valami, ha csucson járatják sokat
azzal nem vigyázol hogy nem használod
azért találták ki hogy kihasználd a benne rejlő lehetőségeket. Ezért szabályoz le optikailag 11 körül, gyakorlatilag 12,5 nél. És én már mentem vele 260 is. Persze szigorúan zárt pályán amikor még a legyeket is elterelték
Nem mert én vigyázok a mocimra nem hajtom szét
6 ezer főlé nem szoktam pörgetni
Na jó egyszer mentem 178km/h-val
én is akartam burgmant de 400ast, azt már szedtük szét párszor
elég jó szekér