Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én egy Burgman-t akarok venni, mert csak városba kell. Ahová mennék oda vinnem kell a családot is és 3-an nem férünk fel ,ezért marad az autó.
Idén még egy ezrest se mentem vele.
én sem még a gixeren sem
de nem is tudod milyen amikor az ace leszabályoz
Ja és mi az az olajfogyasztás? én ilyent nem ismerek
Vajon mé akarja eladni mindenki a motorját?

Írjátok mán le, nagyon kíváncsi vagyok mi viszi rá a tulajokat hogy megváljanak egy ilyen jó motortól?
Szóval? :
Jé az elveszett ember
Hali!
Az enyém is eladó, szinte ujszerű
Zorro..nem nem, egyszerűen kisí-kilenc-nyolc-hat-kukac-frímél-pont-hu. LionK megnézek minden gépet,amire lehetőségem van,de most nyaralni megyek ! VAKÁCIÓ
Zorro nem nem, egyszerűen kisí-kilenc-nyolc-hat-kukac-frímél-pont-hu. LionK, megnézek minden lehetséges Gépet, amit tudok,de most én is nyaralni megyek !
Köszönöm
Nem ez a színösszeállítás van, hanem amit a képen látsz. Oda tudom adni számítógépes formátumban. Becsüld meg! Egy részét sokáig kerestem a neten, egy részét magam szerkesztettem.
Tehát! Vásárolsz dekorációs fóliát, elviszed pendrive-on és kivágatod a fóliakivágóval! Egyszerűbb viszont, ha itt megrendeled.
http://www.foliavagas.hu/yamah...
Világosbarna!
Ha szükséged lenne egy jó Thunderace-re,vedd fel velem a kapcsolatot.Edelényben lakom:-)
forissandor@freemail.hu
Hi!
Nekem kéne matrica,milyenek vannak?
Hasonló kéne
Na az lehet látod...
Azt hiszem az enyémbe cserélték (mondjuk majdnem az egész motor fel lett újitva, mert még bejáratósan vettem), meg is fogom nézni a szervizszámlát. Lehet ezért nem eszi egyáltalán az olajat!
A freemail cimeden az i nem egy 1 akart lenni az elején?

Na jó, én indultam a velencei tóra pancsizni!
Helló Mindenki! Felpezsdült az élet a fórumon, vége a nyaralási szezonnak?! Zorro: i986@freemail.hu Jaj de szertnék már ace-es lenni... régen lelkesedtem ennyire motorért. Tök jó épülő gépeket nézegetni. Erről jut eszembe....egy angol fórum, ha jól értettem a szelep tömítésekről beszélt, mint az olajfogyasztás egy okozója. Lehetséges ez magyar nyelven a szelepszár szimering?
nem pályamotornak vettem. Pár évig használtam utcán. Csak rájöttem hogy veszélyes és így terelődtem a pályára. És mivel annyira tetszik ezért nem cseréltem le. Meg azért mert ez már megvolt. És simán megállja a helyét a pályán is. Elég komoly gépeket lehet vele lenyomni. Persze ebben benne van hogy nem egyforma tudással mennek az emberek és ezzel nem magamat akarom fényezni
Nekem régi álmom volt az ace aztán a körülmények úgy hozták, hogy jött egy jó vétel és nem is csalódtam!
Egyébként ezek a motorok nem pályára valók! Nem is értem Ess-t minek vett pályamotornak ilyet...

Hát igen ez a fényezés nem valami "süti"...
Nem csodálom, hogy mérges voltál...
azért meg megtapasztalod mennyire nem használod a motorod és nagyon sokat lehet tanulni a motorkezelésről
persze jó érzés úgy száguldozni, hogy nem kell parázni rendőrtől, autóstól, olajfolttól, szalagkorláttól. Szerintem elég meggyőző érvek. Szerintem
Nézd meg a 150. oldal 3723 beírást. Ezt cseszte el. 55000-ben egyeztünk meg 20000 előleget hagytam, ami nála maradt (nem volt hajlandó visszaadni 10-et). Elhoztam az idomokat, ha lesz pénzem, lefényeztetem újra.

Én nem pályázom. Túramotoros vagyok. Azért vettem ezt a típust mert ez volt elérhető áron és tetszett is a formája. Lehet hogy azért kimegyek egyszer a ringre de ha összetöröm nem lenne pénzem rendberakni. Tehát, lassan megyek. Akkor meg minek kimenni? Nem?
melyikről beszélünk?
a gixer 85 fok körül megy, az ace meg 60 felé jár a mutató. Persze ha kiállok akkor elindul gyorsan fölfelé, de simán bírják a kiképzést
Jó, hát a pályamotor az más!
Az csak hajtva van... elvileg azért hűti a menetszél is...
Tényleg neked a pályázáskor azért igénybe van véve rendesen, nem gáz ez a dupla igénybevétel...? Már mint nem hűt egyfolytában?
Miért cseszték el a fényezést?
Innen nem tűnik rossznak!
Aztán lehet közelről...
Mennyiért fényezték ha szabad érdeklődnöm?
Én nem szoktam , max akkor amikor túl gyorsan jön a célegyenes vége ahol be kellene fordulni. De pénteken remélem sikerül fejődnöm
Kösz ZORRO!
Én is a körmökre gyanakodtam, csak nem volt kedvem megemelni az elejét. Körülményes. A ventilátor azért aggasztott, mert ha normális tempóban 100 fokos mi van akkor, ha meghajtod a gépet?
A gép még nincs kész, mert a fényezést elcseszték. Ez a legfrissebb kép.
- 1 bükk...
Halihó!
Tegnap voltunk a bükkben motorozni a Bükkben a párommal.....
....és szomorúan láttuk,hogy megint egy kereszttel több van az út mellett...