Azt mondod nem gáz? akkor megnyugodtam...
Végülis ketten vagytok rá...
Majd ki ugrok megmutatni a láncot és akkor úgyis meg kell rendelni, vasárnap nem vagytok... lehet, hogy jövőhétre tolódik a dolog...
Voltam a gumisomnál, akitól a pályázott gumit vettem: felvilágositot, hogy aminek a profiljánál kilyukadt az nem is vágott ,hanem egy pályázott D208 RR . Ugy hogy meg fogom csináltatni, aztán majd jó lesz, bár nekem az 2 szezon mulva lesz- szerintem
Jaj még nagyon sok minden eszembe jutott: lánc, lánckerék csere, fék kar csere, tükör csere?, lábtartó csere?
Megaztán az összes gyári burkolatod csere! . .
karbi szinkron, hátsófék légtelenítés, teló csere, elsőféket megnézni mi adja a súrlodó hangot, fékfolyadék csere(ezt hozom), gáz nem húz vissza, kuplung ellenőrzés -hát hírtelen ennyi, de azét van még... aztán a többi már csak kérdése...
Ha az ember nem bízik a gumiban akkor úgy elég szar motorozni. Ha fölkerül a slik akkor nekem is meg kell tanulnom bízni benne. Remélem fog tapadni . Persze a bemelegítésre több időt kell majd szánni
Végülis ketten vagytok rá...
Majd ki ugrok megmutatni a láncot és akkor úgyis meg kell rendelni, vasárnap nem vagytok... lehet, hogy jövőhétre tolódik a dolog...
Ja ritkén hallani felőled. Szép a géped. Hova tetted a busát?
Én meg így szórakozom:
Jól vagy? összefuthatnánk valamikor....
Nézd meg milyen jól szórakozom
http://www.sportmotor.hu/motor...
És eladták neked sliknek?
Szóval szeretnél egy új motort
Megaztán az összes gyári burkolatod csere! . .
És mit kellene csinálni?
És szép időt mondanak tényleg!
Lehet, hogy csak szerdán jutok el hozzátok annyi dolgom van!
Sose úgy jönnek a dolgok ahogy kéne...
Éppen ezért kéne gumimelegítőt venni. Csak az a baj hogy legalább 50000 Huf /pár.
Úgy néz ki pénteken jó idő lesz
Most mentem én is slikel és nagyon finom!