Azt mondod nem gáz? akkor megnyugodtam...
Végülis ketten vagytok rá...
Majd ki ugrok megmutatni a láncot és akkor úgyis meg kell rendelni, vasárnap nem vagytok... lehet, hogy jövőhétre tolódik a dolog...
Voltam a gumisomnál, akitól a pályázott gumit vettem: felvilágositot, hogy aminek a profiljánál kilyukadt az nem is vágott ,hanem egy pályázott D208 RR . Ugy hogy meg fogom csináltatni, aztán majd jó lesz, bár nekem az 2 szezon mulva lesz- szerintem
Jaj még nagyon sok minden eszembe jutott: lánc, lánckerék csere, fék kar csere, tükör csere?, lábtartó csere?
Megaztán az összes gyári burkolatod csere! . .
karbi szinkron, hátsófék légtelenítés, teló csere, elsőféket megnézni mi adja a súrlodó hangot, fékfolyadék csere(ezt hozom), gáz nem húz vissza, kuplung ellenőrzés -hát hírtelen ennyi, de azét van még... aztán a többi már csak kérdése...
Ha az ember nem bízik a gumiban akkor úgy elég szar motorozni. Ha fölkerül a slik akkor nekem is meg kell tanulnom bízni benne. Remélem fog tapadni . Persze a bemelegítésre több időt kell majd szánni
Végülis ketten vagytok rá...
Majd ki ugrok megmutatni a láncot és akkor úgyis meg kell rendelni, vasárnap nem vagytok... lehet, hogy jövőhétre tolódik a dolog...
Ja ritkén hallani felőled. Szép a géped. Hova tetted a busát?
Én meg így szórakozom:
Jól vagy? összefuthatnánk valamikor....
Nézd meg milyen jól szórakozom
http://www.sportmotor.hu/motor...
És eladták neked sliknek?
Szóval szeretnél egy új motort
Megaztán az összes gyári burkolatod csere!
És mit kellene csinálni?
És szép időt mondanak tényleg!
Lehet, hogy csak szerdán jutok el hozzátok annyi dolgom van!
Sose úgy jönnek a dolgok ahogy kéne...
Éppen ezért kéne gumimelegítőt venni. Csak az a baj hogy legalább 50000 Huf /pár.
Úgy néz ki pénteken jó idő lesz
Most mentem én is slikel és nagyon finom!