Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elég jól sikerül . nem?
Azt mondod nem gáz? akkor megnyugodtam...
Végülis ketten vagytok rá...
Majd ki ugrok megmutatni a láncot és akkor úgyis meg kell rendelni, vasárnap nem vagytok... lehet, hogy jövőhétre tolódik a dolog...
szépen kiretusáltátok, hogy ilyen mélyre van döntve!
Ez aztán az élet
Ja ritkén hallani felőled. Szép a géped. Hova tetted a busát?
Én meg így szórakozom:
Szeva Peter,
Jól vagy? összefuthatnánk valamikor....
Nézd meg milyen jól szórakozom

http://www.sportmotor.hu/motor...
Ess! Hol javítasz?
De addig jó volt! Nem?
Hát tapasztalat az nincs ,mert mint emlitettem alig értem a Mátrába a második kanyarban leengedett
Na látod. Így legalább van tapasztalat. Nem zsákbamacskát árulok
Nem a vágott slicket már elkoptattam az került le róla most tavasszal és ez A D208 RR fel
Nem is nézted mi van ráírva?
És eladták neked sliknek?
Az idomjamat csak szeretnéd Azt nem adom. Max a tükröket, de azokból sem azt ami nekem volt fönt
Szóval szeretnél egy új motort
Voltam a gumisomnál, akitól a pályázott gumit vettem: felvilágositot, hogy aminek a profiljánál kilyukadt az nem is vágott ,hanem egy pályázott D208 RR . Ugy hogy meg fogom csináltatni, aztán majd jó lesz, bár nekem az 2 szezon mulva lesz- szerintem
Gáz nem húz vissza- ez nekem is volt, ki lett kötve a másik bowden, most jó lett.
Jól van ez annyira nem gáz
Jaj még nagyon sok minden eszembe jutott: lánc, lánckerék csere, fék kar csere, tükör csere?, lábtartó csere?
Megaztán az összes gyári burkolatod csere! . .
karbi szinkron, hátsófék légtelenítés, teló csere, elsőféket megnézni mi adja a súrlodó hangot, fékfolyadék csere(ezt hozom), gáz nem húz vissza, kuplung ellenőrzés -hát hírtelen ennyi, de azét van még... aztán a többi már csak kérdése...
ismerős az érzés.
És mit kellene csinálni?
A k*rva drága!
És szép időt mondanak tényleg!

Lehet, hogy csak szerdán jutok el hozzátok annyi dolgom van!
Sose úgy jönnek a dolgok ahogy kéne...
Jól beszélsz a mondókáddal .
Éppen ezért kéne gumimelegítőt venni. Csak az a baj hogy legalább 50000 Huf /pár.
Úgy néz ki pénteken jó idő lesz
Én úgy hallottam kell idő, hogy bemelegedjen és utánna visszahül vagy hogy van ez?
Most mentem én is slikel és nagyon finom!
Ha az ember nem bízik a gumiban akkor úgy elég szar motorozni. Ha fölkerül a slik akkor nekem is meg kell tanulnom bízni benne. Remélem fog tapadni . Persze a bemelegítésre több időt kell majd szánni
Én szolnék Ess-nek, de Ő egy picit messzebb van!