Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi már megtaláltam, de mi ez a thunderace.club?
Erről tudtok valamit?
Ő ki, és hol lehetne utólérni!?
A nyári meleg vagy hideg,mostanság nem a gond. Szerintem nem feltétlenül kell mindig Acéval közlekedni, hiszen közlekedési ezközök között ez a legdrágább. Én mellette - időben- többet robogozom, autóval megyek.
Ha jól emléxem pyyt foglalkozott ilyen dolgokkal. De mostanában el van tűnve
Hát igen én is szívesen venném a szuper láncot 45-ért, meg a profi cuccokat + szép fényezést stb...

Más kérdés! Kb. 1 éve hoztak be egy Ace-t csak bontásra mert nem tudták lepapírozni, de jó állapotban volt! Nem tudja valaki, hogy mi lett a sorsa? Hova került?
Talán erre mondják, hogy a pénz nagy úr
Hát szép apránként összeáll a kis vas. Mert hát nem az vagyok aki évi 6000km-t megy a legmelegebb nyári napokon, hanem használom is szegénykét, de sok mindent kell cserélni rajta egyszerre és kénytelen vagyok ilyen félmegoldásokat eszközölni, mint használt motyók... ez van sajna...
akkor van mit tenni. Legalább nem unatkozol és van hova fejlődni
azt is be kéne üzemelni... vagy! tehetnénk rá egy fali órát is!
de ha egyszer megvetted egy darabig nem kell túl sokat foglalkozni vele. Csak a karbantartásával kell törődni. A használt meg hamarabb tönkremegy és akkor vehetsz másikat. ÉS mivel nem tudtad leellenőrizni hogy milyen állapotban van, így elég zsákbamacska
mondjuk úgy, hogy nem ért annyit míg föl nem került a sigma óra
ja, 45e-ért lánc... az egész motor nem került annyiba!
Ebbe van igazság amit mondasz...
Én ezért mondtam az elején, hogy ha pénztárca engedi akkor újból kell építkezni
Ugy fogsz járni, mint unokatesóm, mint kezdő autószerelő. Szerzett egy Trabantot aztán ha hozzájutott egy kicsit jobb alkatrészhez, kicserélte, mert jó lesz még az pl a fékbetét 1-2 e km-re. Aztán állandoan szerelte a kocsit.
na ez fasza kérdés, fogalmam sincs csak annyit tudok, hogy ace-ról van leszedve...
olajjal kezdeném az olcsóbb
A 90%-os milyen? Hány szem hiányzik belőle?
13k, JT és gyári lánchoz.
Azt tudod, hogy 532-es vagy 520-as a lánc? mert eltérő lánckerék kell hozzá!
Na ez jó kérdés annyi biztos, hogy jobb mint ami fenn van most mert attól már nagyon félek!

Más téma: észrevettem, hogy alig tudok váltani mert baromi nehéz egyik sebességből a másikba rakni, de! szerintem a kuplung tehet róla...
vagy olajat kéne cserélni... de néha meg könnyen vált... nem vágom szerinted?
és ez a 90%os láncs?
holnap tudom megnézni
Műhelyben van a lista
Láncom már van 5-ért vettem! Lánckereket menyiért hozzák (első és hátsót)
ha lánckerék kell akkor tudunk rendelni. Az hétfőre lenne meg ha holnap rendeljük.
Nem olcsó mulatság a láncszett. Ez új DID lánc csak 44 lenne.