Na megmértem a gumeszt.
Persze nem hivatalos mérőeszközzel
első 3,2 hátsó középen 3,2 széle (ahol OldPiet soha nem fog járni ) 1,7 körül és D208RR-ről van szó. Fasza gumesz nekem tetszett.
Heyy Piet! Az Ace-t a tél közepén eladtam... :( Persze akkor senkinek sem kellett, most meg még mindíg hívogatnak miatta...
Most egy FZR 600 van helyette, de csak azért mert jó bolt volt. Amint lehet, visszaülök egy ezresre. Cseszneket pedíg valóban újraaszfaltozták. Illetve csak rátoltak egy új réteget, úgyhogy gyorsan rá kell menni, mert hamarosan olyan fos lesz mint eddíg. Remélem senki nem szórja el a vasat az új aszfalt örömére. Valamikor ha jöttök erre, összefuthatunk, csak szóljatok időben. Talán idén összejön.
Nucsak előkerültél?
Van még a forgalomba nem helyezhető Acédből valami?
Zorronak szinte minden kell az övéhez,de lehet hogy jobban jár ha átrakja a rendszámot Na jó csak vicceltem.
Más: igaz hogy megcsinálták a kanyargósat Cseszneknél?
Hát szeritnem is jó a hűtés, bár még nem kapcsolt be soha a ventillátorom...
Amin meglepődtem az fék, én sokkal rosszabbra számítottam ettől a tipustól, hogy öreg, stb... de nem rossz! Habár fogalmam sincs milyen betétek vannak benne. És még fém fékcsövem sincs!
Ess!
Tudositok a termosztátom állapotáról: ma cammogtam egy ipartlepen vagy fél órát, mert keresgéltem és ugy felment a hőfok 100-ra mint a sicc, szoval Ok-és a műszer.
Nos az engem is érdekelne, mert ugye a tesoja a D208 van fent hátul Milyen állapotban van az a RR első?
Viszont akkor nekem is van egy felesleges vágott slickem pluszban
akkor jó
ha más nem az hogy mindketten Ace-t használunk. És hajtjuk a sok lóvét. Többnyire mások zsebébe
Most lépek, holnap megbeszéljük. Igaz addig kell szereznem előre is gumeszt
slikről volt szó. De csak annyiban, hogy az kerül föl az én szekeremre .
A 208 nem tudom mennyit ér. Gondoltam ha kell megalkudunk. 20-30-40-50..... határ a csillagos ég. Pénzből bármennyit elfogadok
Hát azért a vágott slick az meredek, mert külföldre mennénk...
Menyiért adod a kettőt? Talán ez segít a váasztásban...
Mert gumis ismerős van annyi mint égen a csillag!
Hát ezt nehéz megmondani. Ha úgy mész mint OldPiet akkor több 10 ezret . Ha rendesen közlekedsz akkor is van benne még pár ezer km. De nem tudom pontosan. Minta az van még rajta bőven. Legalábbis utcára. Pályán elfogyna 1X25 perc alatt a Hringen , de max kettő után
És a maradék 1,6mm-ért érdemes még felrakni?
Azt az 1,7-et miért nem daráltad még le?
A pályabiró mérte a profilmélységet?