Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok!
Tudtok, szerelőt Szigetszentmiklós 30 km-es körzetében? Szelephézagot és szinkront kellene állítani, az Ace-n.
Hát ebben igazad van, egyenesben húzni mindenki tudja! Én is!
De kanyarodni, na azt én se tudok!
Ilyen szar futóművel és szuper gumikkal ami rajta van... még van 3 milliméter majrém...
Fosok már... annyiszor csúszott meg az eleje-hátulja, hogy nem rizikózok többet! Nem vagyok én supermoto-s!
Csere, azt jó napot!
Éppen ezért nem a végsebesség a lényeg. Nem egyenesben kell gyorsnak lenni . Én is gondolkozom a nagyobb hátsó lánckeréken.
Hát a busát úgy megalázzák ezek a kis gépek a versenypályán, mint rossz kurvát a kupiban, de ez van...
Nem arra van kitalálva...
Jól van. Értem én a viccet
Csak hasonló kaliberüekkel versenyezz és akkor nem lesz gond. Meg hiába gyors valaki az egyenesben, ha nem tud befordulni . A Ringen a busást nem bírtam megfogni a célegyenesben, de jött a féktáv és küzdött a dömperrel . Persze az is hozzátartozik a dologhoz, hogy elég nagydarab volt a lovasa
Hát szerintem kedd lenne az az időpont amikor átvinném, de előtte megmutatom a láncot amit vettem, hogy biztos jó fogaskereket rendeljetek hozzá. Vagy akár lehet kissebb is, hogy nagyobb legyen a vége! Múltkor is elhagytak... hiába mentem tiltáson 5be! Ezeket a nagyokat én nem érem utól... dehát én még pici vagyok! .
Hát meg akkor le kéne egyeztetni, hogy mit kéne megnézni rajta, sok ilyen apróság van amit át kell nézni.
Az biztos beletellik egy pár napba, vagy nem tudom... ha rögtön kész van az se baj!
Úgy ütemezd, hogy pénteken nem biztos hogy leszünk. De sok múlik az időjáráson is
király!
Én meg találtam fék kart a biker-word nél! 6 ropiért!
Ha jössz megnézed kell-e a gumim. Ha igen akkor föl is lehet tenni .
Ja és megtaláltam a tükröket.
Már alig várom, hogy szervízbe vigyem mert elég játékos már a hátulja! Csúszik össze-vissza! .
Gumi is elfogyott teljesen róla, és most tényleg elfogyott rendesen! Szerintem az "életveszélyes" kifelyezés nem elég szigorú ránézve!
Ezt a láncos dolgot ki mondta?
Simán jó rá az 532-es. Nekem is az van. Csak ehhez megfelelő lánckerekek kellenek. Ennyi
A surlódás meg inkább attól lehet, hogy nem műkszik rendesen valamelyik munkahenger és nem megy vissza a helyére. Vegyél szinter betétet. Az szereti a meleget nekem bevált
Én jelentem jártam arra de engem csak megismernél...
Nemsokára viszem hozzátok a beteget!
Most hallgatom, hogy szar valamelyik tárcsám elől!
Ez lehet azért mert hiányzik egy csavar belőle, állandóan surlódik!
A másik a lánc amit vettem elvileg 532, és azt mondták acera csak 530-as jó! Most mi van? Mi az igaz?
Hallo
Ki ment tegnap 10 körül a Váci úton? Fekete-szürke Ace-el? Ott ment el mellettem a sorok között (persze kocsival voltam és nem olyan kicsivel amit ne lehetne észrevenni ) és nem integetett?
Sziasztok!
Ha valakinek hiányozna vagy érthetetlen nyelven van a használati utasítása (mint nekem), itt le tudja tölteni több nyelven (magyar kivételével).
http://hu.diplodocs.com/zearch...
Vazzeg nagyon drukkoltam neked ma!
Végülis én is nagyon jó napot zártam, megismerkedtem nagyon jófej emberekkel akiknek busájuk van és jót beszélgettünk és persze motorozztunk!
Ja volt köztük egy XX-es Bathory airbush-al az XX-en, kemény kis fényezés nem mondom!

Ahogy kijöttem a biróságról. . .betámadtam a mátrát, zenét hallgattam meg doboltam atankon oszt orditva énekeltem a sisakalatt!
Rég vót már ilyen jó kedvem!
Tartsuk tiszteletbe mások döntését!
Nem.
És nem is fogom! Asszem erre mondják h örök szerelem. ..
Biztos veszek vmit, de nem az xx árából, az tuti!(családtag)
Ati vazze, mi van az xx ügyel? Nyélbe ütötted az üzletet?
tegnap én is menni akartam este, de elaludtam mint a tök és ezért nem válaszoltam. Viszont 12 órát aludtam!
Nem kicsit voltam fáradt!
Biztos nem tudnék!
Valahogy vonzom a kavicságyat . . .
Vagy ő engem?
Gyere . Jó lenne ismerősökkel összefutni ott a messziben . Meg szeretnék tanulni is. Szóval ha tudsz mutatni új dolgot szívesen fogadom.
2kilóért. De nem én fizettem!
A faszi tegnap felhivott h már megcsinálták, meg h megy is du mátrázni! Picit sajnálom. .. Lehet lemegyek én is ringezni. . .. (csak h megfogjalak. . . . .féktávon)
Az jó hír. És mennyit fizettél érte? Sikerült beindítani?

A fék meg frankó nagyon. Még egy kicsit hekkelem és mindenkit lenyomok féktávon
a szélén van 1,6 fölött picivel de a jelzőke még messze nincs kint.
És az után elmegy nagyon sokat mert ott általában nem jár az ember.
Ha lett volna még egy menet és nem lettem volna már amúgy is tök fáradt akkor annyi sem maradt volna. De így legalább közkincsé tudom tenni
A bírok meg nem értek utol
Hogy jó a féke?
Honnan is tudhatnád milyen a jó fék?! A régi busáénál csak jobb lehet bármin is!

Ja! Ess!
Elvitték a 400-ast!