Na megjöttem, vettem hátsó telót 10-ért, és szerintem ugyanaz, de lebeszéltem a sráccal, hogy ha nem jó vissza veszi! Annyi a különbség, hogy az a kis pöcök más szögben áll felfelé a tetején, de elfér!
Van láncom is 5-ért, de sajnos fogaskerekei nem voltak úgyhogy megveszem az üzletbe 11-ért (ezt bontottan akarták adni 10-ért, úgyhogy annyira nem haraptam az üzletre! )
Csak kérdés mikorra hozzák...
A beszámoló majd később. Majd ha lesz idő rája . Meg egyenlőre nehezemre esik a kezeim mozgatása.
A láncszett ára túl jó hogy igaz legyen. Mi a turpisság benne?
Ha cserélni kell szólsz és megcsináljuk, a telócserével együtt.
Hazaértünk. Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaa
aaaa jóóóóóóóóóó volt
Megyünk legközelebb is. Úgy elfáradtam mint állat.
Ja és lett egy eladó hátsó gumim. Közepe hibátlan , ha kell valakinek szóljon megegyezünk. És a fagyis előtt is jól mutat mert a széle van lejárva
Úgyan már mindenki tud ilyen helyet! Kövessétek a példámat!
Csak egy maszk kell hozzá és egy kis elszántság! .
Pihenjetek fiúk, holnap reggel korán mentek és kell a power! Nem tudom, hogy vagytok vele, de én ha megyek egy 700-800km-t egy nap, igen csak fáradt tudok lenni...
Megyek én is mert már nem sok választ el attól hogy 24 órája fenn vagyok.
Ma is voltam!
Rajtam nem múlik, csak benzin legyes és már repülök is!
Most megpróbálok láncot + fogaskereket szerezni a vasra! Mert már veszélyesnek ítélem az enyémet!
Meg teló is kéne... meg sok minden kéne...
Hát jó lett, de megint egy kicsit chopperesen váltok, mint ahogy volt!
Azért majd megnézed megvan-e még a váltókar!
Elbizniszeltük tesód régi sebességmérő óráját és felraktuk az Ace-ra, remélem majd jó lesz!
Az lesz . Ami a csövön kifér meg a tudás lehetővé tesz. Nem mentem 500 méternél többet motorral október óta , de jó lett az áttétel módosítás és holnap lesz az igazi teszt
Van láncom is 5-ért, de sajnos fogaskerekei nem voltak úgyhogy megveszem az üzletbe 11-ért (ezt bontottan akarták adni 10-ért, úgyhogy annyira nem haraptam az üzletre! )
Csak kérdés mikorra hozzák...