Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. .

Te csináltál rá valami fék tuningot? vagy csak fém fékcső és csókolom...
Tényleg még a fék folyadékot is le kell cserélni, jut eszembe...
De az van otthon, dot 4-es, nem valami extra cucc, de legalább friss...
Azaz YAMAHA.....
Akkor no problemo, Xamaha azért egy műszer, még az idősebbek is amelyek jó állapotban vannak.
Megy az Papi! Nekem van összehasonlítási alapom előéletemből és tényleg azt mondhatom, hogy megy rendesen, sőt meg is lepett egy kicsit, azt hittem lustább lesz...
Ja ja péntekben van minden reményem jó lenne ha nem esne az eső.
Már lassan kezdem elfelejteni milyen a célegyenes végén nagyokat fékezni , meg kell egy kis pihi.
Ahogy gondolod. Szólj -jössz -megcsináljuk
Azért ha életet vertél abba a Thunderba mehetünk..
Mi, pénteken ring!?
Nehogy még beugórjak és is egy kis csapatásra!

Azért annyira nem sűrgös a lábtartó, majd vigyázok!
Én még tavajról beszéltem!

A fenne vinné a jó dolgod! Cbr...R1... ez igen tudsz élni komám!
Helyes, nyomassad!
Nem adtam el...megvan, 09 R1- is lett közben de nem hooztam át mert akkor kint mivel motorozok? hmmm na ugye viszoont a kinti 07' Fireblade-t eladtam vagyis beszámitattam az R1-be
Amikor beszéltünk akkor még közel sem tört be ez az áprilisi melegfront... na
Max csinálunk olajcserét is
A lábtartót hamar meg tudod oldani. Lazítsd meg a csavart ami felfogja, csak arra figyelj, hogy önzárós legyen az anya, nehogy elhagyd. Ha mégsem akkor pénteken beszéljünk. Max eljössz a ringre és megoldjuk.
Jó én tudok várni... addig is beleszalad egy ezres, végülis nem gond, nem?
Tényleg mondtam már, hogy sokat megyek?
Szeritem mióta megvan már benne van egy ezres! de alíg merem dönteni mert félek ettől a hülye lábtartótól...
Legaláb látják majd a változást. Nem az új motorral kunszt jól menni meg dicsekedni . A régiből kihívás jót csinálni.
Rugóstag meg most 20 körül lenne + szállítás, a szigetről , de még nem válaszoltak.
Szinkront meg jövő hét hétfőn megoldhatjuk . Ez a hét nagyon rázós lesz és ráadásul még rövid is .
Nem szégyellem, de még a véglegestől nagyon távol van szegényke... annyi mindent kell ráköltenem... .

Képzeld tudtunk vonta hátsó rugóstagot hozzá, de eladták múlt héten és csak 10 rongyba fájt volna! Most szóltak, hogy van valami szaki aki ilyeneket csinál és nem annyira vérszomjas... hát én már szkeptikus vagyok, de a remény hal meg utóljára!

Mikor érsz rá vele foglalkozni? Kéne egy karbi szinkron mert össze vissza beszél alapjáraton, én nem értem...
Ne szégyeld. Tedd ki mid van
Van, de titok!
Én úgy hallottam kóbor információkból hogy eladtad a cbr-t és erre múltkor látlalak a Kolossy téren...
Most bezzeg motorozol amikor meg híjtunk Gáborral azt mondtad, hogy hideg van már(nem volt hidegebb mint most! )!
Te Zorro! Van valami normális kép is a motorodról.?
Bobek1 vagy valaki!

Nincsenek meg valakinek a gyári idomtartó csavarok?
Aki átalakította naked-é annak csak megvan...?

Vagy nem tudjátok, hol lehetne olcsón szerezni?
Köszönöm a gratulációkat Úraim!
Ugyan már mi baja lehet egy álló motornak? Állni mindegyik tud!
Egyébként nekem is volt 2 Keway robogom is, nem volt velük gond, igaz uj ill szinte ujjak voltak.
Gratula!
Irsz majd egy kicsit róla, milyen állapotu, mikori stb?
Zorro!

Gratula az új géphez!
Széles utat vele,gumifákat,ócccsó brenyát,száraz aszfaltot,stb stb....
És sok sok képet!

Ja,srácok.....
Áll a garázsomba egy Keeway robogó....
Lehet szépen fikázni....
gyere el hozzánk és azt is megoldjuk, de csak a csavart kell meglazítani
én lecserélem majd az enyémet
azzal a szarral nem mennék 1 centit se azt hittem van már jó. Kiderül mennyiért lenne