Ezt a motort kosárba vetted?
Az idomok heroin drágák hozzá, de én is a Ricsi bontóban találtam hozzá csak idomokat.
De nemrég beszéltem egy bontóval, most nem tudom melyikkel mert kidobtam a papírt, de ők azt mondták hoznak egyet bontásra nem sokára!
Nekem inkább esztétikai hibáim vannak, ami meg szar műszakilag majd megcsinálják Ess-ék.
Én Budapesten vagyok de 3 óra és az Orszáb bármelyik végében ott vagyok! .
Idommal még nem foglalkoztam, de surftestet már javitottam:üvegszálszövettel és műgyantával. Főként azt az idomot lehetne azzal megcsinálni ,amin át lejhet kukucskálni. Repedést meg műanyagolvaszó pisztollyal tölteném ki (vagy hogy hivják)
Persze ezek nem profi megoldások
Van 8000-ért a Ricsi Bontóban. Bal oldali idom a gáz. 20000. Soha!
Szóval, senki nem tudja hogy kell idomat hegeszteni? Az előbbi felsorolásból kimaradt, hogy tudok felíratokat is szerkeszteni dekorfóliából.
ZORRO! Segíthetnénk egymásnak amíg nem lesznek készen a motorok. Most éppen mi kell neked? Hol vagy helyileg?
Nekem:
-bal oldali idom
-műszerfal keret (fekete műanyag)
-sebváltó kar
-túraplexi
-túradobozok konzolal
Kezdésnek szedd le a karbi alját.
A múlt héten csináltam egy simót és belerohadt a benya. Takarítás után első rúgásra indult, persze be is kellett állítani. Még nem is hallottam ilyenről hogy egy simó egyből indult volna. Nagyon büszke voltam
Tényleg Ti mikor kezdtek ott holnap?