A manual nem surgos!
Akkor ha jol ertem nincs tartalek es a akkor "napi szamlalot" kell bamulni.Akkor most mennyi benya van meg mikor kigyullad a lampa?
Meg olvastam, hogy van aksi toltottseg kijelzo. Az meg minek?
Amugy nalam most YBR vs XTx a versenyzo. Bp re kell dugokat kerulni, napi munkabajarassal.
kb mennyi egy markolatbedo szett?
Koszi
PZ
szia, nincs benincsap, manualt sajnos nem tudok küldeni, s kb 200km-nyi motorozás után kigyullad egy visszajelző lámpa ami még elég sokáig elég sztem, mert állítólag 12literes a tankja, s nekem 6-7 liter után szokott a lampion pislákolni...
Nagyon szemezek egy xt125x es mocira, de lenne egy/ket kisseb talan nektek ertelmetlen kerdesem es keresem:
1, A mocinak van benzincsapaja vagy nincs , mert valami elirasban olvastam hogy van , de a kepeken nem latom.
2, Van uzemagyag szint kijelzoje valahol??
3, esetleg kuldenetek nekem is egy manualt, mindegy milyen nyelvu
e-mail : gumiharcsa kukac gmail.com
Azt hiszem már kérdeztem, de lehet, hogy nem:
Van valakinek magyar nyelvű manualja? Mert én csak angolt kaptam. Ha van valakinek egy scannelt pédánya és elküldené azt megköszönném!
Szal, nekem R van, stoopiezni nekem se sikerült eddig, lehet ez a gond, amit mondtál, megnézem a napokban... De eddig nekem nem volt vele semmi gondom, pedig már lassan 3000km van benne....
Ahogy mondtam, a JANO-DOB készitette a dobot. az ára sok mindentől függ.. pl milyen anyagbol csinálják.. Én sima vasbol készittettem el igy került kb:21e Ft-ba plussz uj cső katalizátor nélkül az is kb 19-21e Ft körül volt. Esküszöm ha lesz időm feldobok róla egy képet, majd a napokban, talán 7végén.. Egyébként nagyon nyújtja a láncot, minden gázadásnál mintha tépne egyet, nagyon kemény. Lassan kell rá vennem új fogaskerekeket . Ja, és egy nap alatt megcsinálták a kipufogót. A hangja ha bemelegszik nagyon jó, és ha magas ford.számról hirtelen visszaengeded akkor "durran" is.. Interneten van honlapjuk (janodob.hu) de semmi érdemlegeset nem lehet ott megtudni. Max cim és tel.szám:)
Érdekelne engem is ez a "sport"- kipufogós megoldás és ha tudsz tegyél fel képet róla vagy ha estetleg van rá módod akkor videót! Kíváncsi vagyok a kinézetére és a hangjára!
nagyon jó lenne!
Előre is kösz!
PZ
Akkor ha jol ertem nincs tartalek es a akkor "napi szamlalot" kell bamulni.Akkor most mennyi benya van meg mikor kigyullad a lampa?
Meg olvastam, hogy van aksi toltottseg kijelzo. Az meg minek?
Amugy nalam most YBR vs XTx a versenyzo. Bp re kell dugokat kerulni, napi munkabajarassal.
kb mennyi egy markolatbedo szett?
Koszi
PZ
OK, befejezem a scannelést és elküldöm majd. (Nem tudom mikor. Sűrgős?)
Üdv,
2N
Átlagfogyasztás :3,2-3,3 l/100 km
Nagyon szemezek egy xt125x es mocira, de lenne egy/ket kisseb talan nektek ertelmetlen kerdesem es keresem:
1, A mocinak van benzincsapaja vagy nincs , mert valami elirasban olvastam hogy van , de a kepeken nem latom.
2, Van uzemagyag szint kijelzoje valahol??
3, esetleg kuldenetek nekem is egy manualt, mindegy milyen nyelvu
e-mail : gumiharcsa kukac gmail.com
koszi
PZ
Nem sikerül?
Mindenki!
Izzót nem cserélt komolyabbra senki?
Üdv,
2N
Cserébe tudok angolt küldeni ha kell.
Vidorka:
2n kukac torzsasztal pont hu
(Remélem érthető. Azért írtam ebben a formában, hogy kevesebb spam-et kapjak. Azt mondták ez működik.)
Üdv,
2N
Ha adsz e-mail címet elküldöm tömörítve!
Ha adsz e-mail címet elküldöm tömörítve!
Szerintem elég érthetően irtam le, de mindegy a vége kb 40000HUF volt. holnap ha minden jól megy teszek fel róla képet.
Üdv
Nem tudja valaki a fényszóró izzó típusát? Mert a könyv csak annyit ír, hogy 12V, 35/35W.
Upgrade-en gondolkodok, mert elég zsengén világít.
Üdv,
2N
Azt hiszem már kérdeztem, de lehet, hogy nem:
Van valakinek magyar nyelvű manualja? Mert én csak angolt kaptam. Ha van valakinek egy scannelt pédánya és elküldené azt megköszönném!
Üdv,
2N
Mert így spicesen nem tudom összetenni..
Köszönöm szépen! Még érlelem a dolgot, mert most most nincs "kedvem".
Üdv,
2N
Üdv
Ahogy mondtam, a JANO-DOB készitette a dobot. az ára sok mindentől függ.. pl milyen anyagbol csinálják.. Én sima vasbol készittettem el igy került kb:21e Ft-ba plussz uj cső katalizátor nélkül az is kb 19-21e Ft körül volt. Esküszöm ha lesz időm feldobok róla egy képet, majd a napokban, talán 7végén.. Egyébként nagyon nyújtja a láncot, minden gázadásnál mintha tépne egyet, nagyon kemény. Lassan kell rá vennem új fogaskerekeket . Ja, és egy nap alatt megcsinálták a kipufogót. A hangja ha bemelegszik nagyon jó, és ha magas ford.számról hirtelen visszaengeded akkor "durran" is.. Interneten van honlapjuk (janodob.hu) de semmi érdemlegeset nem lehet ott megtudni. Max cim és tel.szám:)
Érdekelne engem is ez a "sport"- kipufogós megoldás és ha tudsz tegyél fel képet róla vagy ha estetleg van rá módod akkor videót! Kíváncsi vagyok a kinézetére és a hangjára!
nagyon jó lenne!
Előre is kösz!