Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Karácsonyt mindenkinek,remélem mindenki meglepte a motorját ajándékkal!Én például vettem neki fokozatkijelzőt,Magura hidraulikus kuplungot,automata dekompresszoros vez.tengelyt és komplett matrica szettet.Kár,hogy csak január elején érkezik Amerikából úgyhogy én készülök a szezonra.És ti?
Köszönöm a válasz! Majd kiderül hogy mire jutok vele :)
Helló! Ha yzf 400-ad van akkor abban yzf 400 blokk van, ha csak ki nem cserélték wr-re. Nem sokban különbözik, de azért más a wr blokkja. Vagy szelephézag, vagy a karbival van valami. A szelephézagnak 0,20+-0,05mm körül kell lenni. A szívónak inkább a 0,15 felé kell lenni, a kipufogónak meg 0,2mm vagy a felett kicsivel. De az a biztos ha megnézed a gépkönyvben.
Ha a külső hőm 5fok körül van akkor indítás előtt kell neki húzni 3-4 gázfröccsöt. Ha úgy sem indul akkor próbáld meg hőlégfúvóval felmelegíteni a karbi és a hengerfej környékét, vigyázva a a gumi és műanyag cuccokra.
Ja igen, és úgy utolsónak leírva, sztem legelőször cserélj gyertyát benne. NGK CR8E, esetleg kipróbálhatod a két pólusú változatát is!

Remélem tudtam valamit segíteni!
Sziasztok!Van egy Yz400F-em amiben ugye a WR 400 motorja van benne.A motor hidegen csak 10-15 perc folyamatos rugdosás után indul el,viszont melegen pöc-röf. A motor szépen jár, nem csörög, nem zörög. Valaki tud segíteni hogy mit lehetne vele csinálni?Szelepeket kéne elvinni beállíttatni? Remélem nagy baja nem lehet. :)
Fokozat kijelző meg drága :D de egyébként kepesmotoron van fenn belőle....
Szerintem az enyém nem lenne jó neked de járj utána hátha :D 2003 as 450 F....
Szevasztok!Látom dörög a fórum,de nem tud valaki eladó automata dekompresszoros vez.tengelyt? (426-hoz).A Yam. Fehérnél 70 ezer hátha van valakinek jobb ajánlata.Ja és vennék ugyanerre a motorra fokozatkijelzőt is,ha van infótók légyszi osszátok meg velem is.Előre is köszi!4
Eladó! YZ-WR modellre, ASV cnc mart, visszahajló karok, gyári titán lábtartó. Érdeklődni: giraffe64@freemail.hu
Eladó.
Na meghirdettem hivatalosan is a gépet. Ha valakit érdekel itt a link:

http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Sziasztok ! WR200-as hoz keresek benzintartályt ! Megköszönném ha segítene valaki !
Sziasztok!
Valaki linkeljen már be egy Wr 450-es service manual könyvet legyen olyan szíves! Ha lehet ilyet kérni magyar nyelvűt :)
Köszönöm!
giraffe64@freemail.hu...kimaradt egy betű
Eladó! Csapágyazott, CNC mart,visszahajló ASV kuplung, és fékkar szett. Minimális esztétikai hibával. Érdeklődni: girffe64@freemail.hu
Eladó Fokolható vez tengely páros ! nekem Yamaha WR 450 ben volt.
Köszi,sajnos keskeny nekem
Szia!
http://www.kepesmotor.hu/kross...
De a postát én álom !
Helló!

Pontos méretek és ár kellene.

Köszi
koszi az infot!en is sm-kent hasznalom!
Sziasztok!
Eladó Dunlop Sports D 18-21"-os krossz gumi pár 85-90%-ak!
Nagyon jó állapotban vannak,nincsen a szélei beszaggatva,megtisztítva lekezelve, gumis szerelte fel-le!
Nekem Yamaha WR250F-en volt,de én sajnáltam volna az aszfalttal megetetni,mert én inkább közúton használom!
Képek:
https://picasaweb.google.com/1...
Haller én nekem igaz WR 450 van de nekem olyan 0.56 liter kell / telószár....én 15 W-t rakok bele mert Supermotózom vele. Motul márka literje volt 3500 de hozzá lehet jutni olcsóbban is.
Mért lett cserélve hajtókar ? elkopott vagy más ok ? vez lánc ?

a tárcsának a mérete ? fogaskerekek mérete...kicsit pontosabban hírdessél :)
Hali ha valakit érdekell van maradék wr450f alkatrész aprópénzért
Ha valakit érdekel egy 2003-as wr450 frissen felújÍtva,új ötödik,vezérműlánc,tömitések és még egypár apróság az hÍvjon vagy irjon.Egyébként a motor leinformálható a Yamaha Máthé szerelőjénél.
szevasztok!wr400 ba mien teleszkop olajat erdemes venni?es menyi jar bele?