Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a nivó pálca a tanksapka mögött van, a kormány elött, fönt a vázon. ott töltöm fel úgye?
Gondolom a vázba van a nivó pálca?mind nekem a 426-nál 2002-évj röl van szó.ott is töltöd be az olajat és a vázba folyik be.meg ott is engeded le.meg persze allul a blokkbol.ennyi lenne. 1.6 körüli mennyiség megy bele.de ha 1.8 az se baj.
köszönöm.
olajcserét vki leirná, a szerviz manualba minden meg van, csak az nincs, hogy hol töltöm fel
Szia.Szerintem nézezsd átt a szelepeket.a váltorészét és a hajtokart.Ezek jobb ha átt vannak nézve.meg a vezérműláncot is.
wr400f, olajcsere, olaj szürő csere érdekelne...
Az olajat a nivópálcán keresztül kell feltölteni?
Holnap viszem szerelőhöz, mit érdemes rajta átnézetni?
Külföldön élek, és elég macerás, mert nem vagyok perfekt és nem is értek a vasakhoz annyira amennyire kéne.
Szóval ha vki pár sorba adna infót az megköszönném.
kuruczpetyakukacgmail.com
Ha lenen rá lehetőségem megpróbálnám , de nem úgy tűnik hogy lenne. Amúgy van msn címed, vagy email címed? Lenne még pár kérdésem!
fogyasztás: sok de mihez képest . Több, mint a 125Kawa enduro az biztos, persze függ attól hogy hol és hogyan használod.
Igen, sokkal nyomatékosabb. Próbálj ki egyet és meglátod!
Na egész jól hangzik, köszi az ismertetést
Esetleg fogyasztásról tudnál még mondani valamit?
MEg az a nyomaték dolog is tetszett, nekem egy 125-ös kawa 2t enduróm volt... hát abban nem volt túl sok nyomaték , de sokan mondták hogy egy 250-es 2t gép már igen csak nyomatékosabb. Valóban annyival nyomatékosabbak ezeknek a gépeknek akkor?
Yz-hez képest:
nagyobb lendtömeg, az enduros használathoz
más karbi (Mikuni)
más kialakitásu szivócsonk
Váltó áttételezés endurora (ezért a neve WR:wide ratio)
18 as hátsó kerék, megintcsak az enduro használathoz
oldalsztender
13 literes tank, ezért más ülés
kicsivel lágyabb szelepelésű első teló

A többi mind ugyanaz,mint az Yz. Reméem nem hagytam ki semmit
A lényeg: 100kg és 52 LE, és nagyon jó nyomaték alacsony fordulaton.
Nem Neked irtam meg mailben? Ha igen akkor használd azt
Csáó, nekem nincs wr-em , csak megkérdeztem
érdekelne
HEllo a tiédbe mien fajta gyertya van és mien számú?
Hello segítséget kérek!egy 1996-os évjáratú yamaha wr 250 2t cross mociba mien fajta gyertya való,mert NGK B8EG ien fajtát ír bele de nem jó sajna:(segítségeteket kérem aki tudja írja meg nekem előre is köszi szépenn
94-es Yz250 az alapja, Minden van hozzá "normál Yamaha árban".
A minden annyiban nem igaz hogy a tank és az ülés csak Yamahától lehetséges (vagy használtan) mert nincs hozzá utángyártott, de ez nem is nagyon kelendő portéka.
YZ250től pár dologban különbözik, ha érdekel leírom.
Csáó srácok!
Megtudnátok nekem mondani, hogy 2ütemű wr 250-eshez mennyire lehet kicsiny országunkba alkatrészt szerezni, és menyire kel megfizetni azt, elterjettebb típusú gépek alkatrészeihez képest?
Előre is köszönöm a választ
Sziasztok
Yami WR 400/426-os hátsó sárvédő, fejidomot keresek...
Van gyári kipuffom, első sárvédőm és kormányom, nekem feleslegesek, szóval ha valakit érdekel...
http://www.kepesmotor.hu/yamah... Inkább ez.Amugy jok a 400-asok is.
Srácok sztetek ezt megérni megvenni? Jó mocik Ezek a WR-ek?
Szia. 426osom van igaz, de nyitott dob. 168 és 42 (fö és alapjárati). 45ös alapjárati tervben van, h kéne bele
Helló!

Aki használ nyitott kipufogóhoz más fúvókákat, légyszi mondjon nekem valami működő méretet, úgy érzem, hogy fordulaton szegény a cucc. Köszi!

P
Hali.
Elvitték egybe.
Mi kellett volna?
üdv.
Hello meg van még valami a bontott yz 450ből? :D