Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki sm-et keres, nézze meg az adatlapomat. A gép teljesen fel van újítva, tele spéci extrákkal. 70-33-77-989
például itt
de van még egy csomó más helyen is
Hol tudok ilyet venni?
Szervusz!
Még megvan az a gyari kipufogo rendszered?
cr500@azet.sk
megszeretném nézni ha szabad
szívesen
van direkt erre kipufogó gyapot, érdemes a táblásat venni azzal egyszerűbb dolgozni
Hali!
Kipufogó dobba milyen anyagot kell betömni ami nem ég ki?
köszönöm szépen a válaszokat.ez a megoldás nagyon tetszik.szerintem én is így fogom megcsinálni.csak annyi hogy nekem még nem alu a hátsó segédváz.mégegyszer köszönöm
Üdv
a hegesztés egyszerű mert a 400-asnak a üléstartó váz vas nem alu.
Helló!
Én sokat agyaltam a lábtartón,de végül is sikerült csinálnom igaz hegeszteni kellett picikét(egy anyát).bármilyen lábtartó megfelel neki.
nem a leg szebb ,de Én erdőn használom ott senki nem nézi.
ha gondolod dobj egy mailt és elküldök pár képet.
fellehet rakni, azt hiszem az egyik kolléga balagemester is így csinálta
itt a kép galéria egy drz lábtartót rakott fel bilinccsel, bármikor letod venni és nem kell hegeszteni a segédvázat
ha nincs neki kialakitva felvogató szerintem nem lehet
Szia.

Lehet butaságot irok de a léptetö villa nem sérült?.Fogaskerék tuti jo.Amugy igy betegségük ezeknek a válto de nem igy hoyg rángat.Lehet léptetö villa.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h yamaha wr400f típusú motorra hátsó lábtartót lehet-e feltenni anélkül h heggeszteni kellene asegédvázat?
Előre is köszönöm
Hello mindenki! Olyan problára keresném kérdésem h: yamaha 426 osomba eltört a váltó visszahúzó rugó,5. fogaskerék, ezért rángatott 5. be amikor felkapcsoltam 1x, meg is volt ugye a rángatás oka ... elvittem megrendeltem berakták minden frankó összerakás után ahogy felváltottam 5. be a rángatozás megmaradt de nem tudom miért
kizárt h eltörött volna a fogaskerék 1 szeri váltás után... kérlek ha van ebbe tapasztalat irjatok köszi Tomi(benzin levegö olaj dugó hajtokar minden jo mivel ránézett a szerelö...)
A motul.hu tanácsadó rovatába találtam 2002-es wr 400-as.

WR400F (Motorcycles) 4 ü 2001-2001
WR400F (5GSA) (Motorcycles) 4 ü 2002-
WR400FP (5GSA) (Motorcycles) 4 ü 2002-

akkor, most hogy van ez?
Elég az 5100-as ha hobbi szinten mész. Castrol se gáz amugy.
köszi a választ. akkor még lehajtom ezel ezt a kicsit és utánna arra cserélem. a kettö közül mejik a jobbb? amugy ez a castrol 10 40 es nagyon gáz?
Nekem elfért (pirelli volt).
Motul 5100 15w 50 vagy 300v 15w 50-t tegyél bele. Legtöbbünknek az vált be faszán. (viszkozitás évszakfüggö azért)
Hali!
Érdeklödnék,hogy 140/80-as cross gumi elfér hátul?
sziasztok az lennea kérdésem hogy 450 es wr be 2004 jo e a castrol actevo az a 10 40 es?
Meleginditó csak esés után ill lefulladásnál jó. Máskor nem segit. Akkor majd rakok bele nagyobbat. Nyitott a rendszer.... 45ös kb-ra jó nem?
Nyitott kipufogóhoz simán érdemes, alapjáraton az eléggé elszegényíti a keveréket. Melegindítóval nem működik? Nekem azzal elég fullosan indul melegen.