köszönöm szépen a válaszokat.ez a megoldás nagyon tetszik.szerintem én is így fogom megcsinálni.csak annyi hogy nekem még nem alu a hátsó segédváz.mégegyszer köszönöm
Üdv
Helló!
Én sokat agyaltam a lábtartón,de végül is sikerült csinálnom igaz hegeszteni kellett picikét(egy anyát).bármilyen lábtartó megfelel neki.
nem a leg szebb ,de Én erdőn használom ott senki nem nézi.
ha gondolod dobj egy mailt és elküldök pár képet.
fellehet rakni, azt hiszem az egyik kolléga balagemester is így csinálta itt a kép galéria egy drz lábtartót rakott fel bilinccsel, bármikor letod venni és nem kell hegeszteni a segédvázat
Lehet butaságot irok de a léptetö villa nem sérült?.Fogaskerék tuti jo.Amugy igy betegségük ezeknek a válto de nem igy hoyg rángat.Lehet léptetö villa.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h yamaha wr400f típusú motorra hátsó lábtartót lehet-e feltenni anélkül h heggeszteni kellene asegédvázat?
Előre is köszönöm
Hello mindenki! Olyan problára keresném kérdésem h: yamaha 426 osomba eltört a váltó visszahúzó rugó,5. fogaskerék, ezért rángatott 5. be amikor felkapcsoltam 1x, meg is volt ugye a rángatás oka ... elvittem megrendeltem berakták minden frankó összerakás után ahogy felváltottam 5. be a rángatozás megmaradt de nem tudom miért
kizárt h eltörött volna a fogaskerék 1 szeri váltás után... kérlek ha van ebbe tapasztalat irjatok köszi Tomi(benzin levegö olaj dugó hajtokar minden jo mivel ránézett a szerelö...)
Nyitott kipufogóhoz simán érdemes, alapjáraton az eléggé elszegényíti a keveréket. Melegindítóval nem működik? Nekem azzal elég fullosan indul melegen.
de van még egy csomó más helyen is
Még megvan az a gyari kipufogo rendszered?
megszeretném nézni ha szabad
Kipufogó dobba milyen anyagot kell betömni ami nem ég ki?
Üdv
Én sokat agyaltam a lábtartón,de végül is sikerült csinálnom igaz hegeszteni kellett picikét(egy anyát).bármilyen lábtartó megfelel neki.
nem a leg szebb ,de Én erdőn használom ott senki nem nézi.
ha gondolod dobj egy mailt és elküldök pár képet.
itt a kép galéria egy drz lábtartót rakott fel bilinccsel, bármikor letod venni és nem kell hegeszteni a segédvázat
Lehet butaságot irok de a léptetö villa nem sérült?.Fogaskerék tuti jo.Amugy igy betegségük ezeknek a válto de nem igy hoyg rángat.Lehet léptetö villa.
Az lenne a kérdésem h yamaha wr400f típusú motorra hátsó lábtartót lehet-e feltenni anélkül h heggeszteni kellene asegédvázat?
Előre is köszönöm
kizárt h eltörött volna a fogaskerék 1 szeri váltás után... kérlek ha van ebbe tapasztalat irjatok köszi Tomi(benzin levegö olaj dugó hajtokar minden jo mivel ránézett a szerelö...)
WR400F (Motorcycles) 4 ü 2001-2001
WR400F (5GSA) (Motorcycles) 4 ü 2002-
WR400FP (5GSA) (Motorcycles) 4 ü 2002-
akkor, most hogy van ez?
Érdeklödnék,hogy 140/80-as cross gumi elfér hátul?