Sziasztok!
Holnapra tervezzük a szezonzáró gurulást a jászsági "csapattal", akinek van kedve csatlakozhat.
Mindenkit szívesen látunk!
12:00 találkozás a Jászberényi Shel kúton, aztán meglátjuk merre....
Jó 2 órás (vagy kicsit több) motorozás.
Üdv mindenkinek Tamás ( Tojás ) ❗
Azt vélem felfedezni nem jött át...
Nekem nem ez a fórum az életterem, eleve itt csak egy "hazaáruló vagyok" . Ennek ellenére bárkinek segítö jobbot nyujtok ismereteim, tapasztalatom, tudásom és idöm határain belül. Nem egyszer(!!!) tök feleslegesen, visszajelzés (köszönlet) nélkül. Adtam most már 3 forrást is, de nem fogom más helyett a bontókat felhívni, hirdetéseket olvasgatni...nem tudom érthetö -e a szitu???
Velem szemben te még második idepofátlankodásodkor is csak engem találsz meg...
Tudod, van egy olyan mondás, hogy nem mindegy hogy a jót csinálod rosszul, vagy rosszat jól...
Ugyhogy hajtá Bogyó, elöre a lenini úton... :-)
Hát igen........halódik ez a topik, pedig elég sok Virgáccsal találkozunk itt-ott.
Van még egy chopper, cruiser topik, de az még sivárabb. Kár, mert hasonló adottságú, kivitelü motorokkal jobb èlmèny csapatban gurulni.
Anti, jó lesz a szombat! Holnap megbeszéljük a részleteket.
Gyuszi, Te akkor jössz?
Át kellene írni a topik nevét. Lehet, azért nem látogatják, mert azt gondolják, hogy csak Viragosok vannak itt.
Pl. szombaton is jöhetne bárki.....
Gondoltam megköszönöm ironikusan a "figyelmes kiegészitést", de nem hiszem, hogy értenéd! :)
Van itt egy "zöldfülü" aki lyányos zavarában nem tudja merre induljon, kapott 2 lehetöséget tölem, amit 5 perc alatt találtam, mert ennyi idöm volt rá...TE aki itt laksz a fórumon 24 órában, ennyire vagy képes, hogy az én találatom " egészítgeted ki", ahelyett, hogy akkor szépen bedobálnál pár értékes információt...
Remélem maradéktalanul átment a mondandóm lényege....
Rendben. Akkor csak az időjáráson múlik.
Jobb lenne a péntek, de van pár órás munkám , amit nem tudok lemondani, délelőtt 10-nél előbb nem végzek bp-en.
Utána haza . Vagy szombat, vagy péntek fél 12 után.
Nektek hogy lenne jó ?
Ja......ha valaki csatlakozna , jöhet.
Igen, sokfelé voltunk. A Lillafüred nagyon szép út, de tényleg lehet, hogy már az hosszú ebben az időben.
Nekem jó a Bajna-Héreg stb. útvonal. Akkor Anti Te vezetsz!
Kelet felé már az hosszu. Főleg Neked Anti. Arrafelé majd nyáron. Pl. Hortobágy.
Gábor 535 XV > Te merre laksz?
Szerintem keress rá a Googliba. Az OM Parts eredeti cuccokat árul, de nagyon húzós áron.
Üdv. Most vásároltam egy szép virago 535-öst. Nincs meg az eredeti kipufogója. Szeretném visszaállítani az eredeti állapotba. Honnan tudnék vásárolni original kipufogó rendszert ?
Köszönettel : G
Én is ezen agyalok. Ebben a szezonban volt Mátra, Bánki-tó, Vértes, Dobogókő.
Nincs túl sok jól motorozható út , ami viszonylag közel van.
Ha hazabeszélnék, azt mondanám Bajna-Héreg-Tarján -Tata-Bokod-Csákvár-Bicske........onnan ki-ki hazafelé.
Tatán a tópart......bár azt hiszem már leengedték...
Csákvár a Csuta cukrászda.
Igaz, nem túl hosszú túra, de már számításba kell venni, hogy késő délután gyorsan hül a levegő.
Ha inkább keletre mennétek, keressünk olyan útvonalat, ahol még nem, vagy ritkán járunk.
Egy Felsőtárkány -Lillafüred klassz lenne, de túl hosszúnak érzem késő ősszel, a hazaút didergős lenne.
Holnapra tervezzük a szezonzáró gurulást a jászsági "csapattal", akinek van kedve csatlakozhat.
Mindenkit szívesen látunk!
12:00 találkozás a Jászberényi Shel kúton, aztán meglátjuk merre....
Jó 2 órás (vagy kicsit több) motorozás.
Üdv mindenkinek Tamás ( Tojás ) ❗
Elég lett volna ha annyit írsz: bocs, ezt benéztem.
Nekem nem ez a fórum az életterem, eleve itt csak egy "hazaáruló vagyok" . Ennek ellenére bárkinek segítö jobbot nyujtok ismereteim, tapasztalatom, tudásom és idöm határain belül. Nem egyszer(!!!) tök feleslegesen, visszajelzés (köszönlet) nélkül. Adtam most már 3 forrást is, de nem fogom más helyett a bontókat felhívni, hirdetéseket olvasgatni...nem tudom érthetö -e a szitu???
Velem szemben te még második idepofátlankodásodkor is csak engem találsz meg...
Tudod, van egy olyan mondás, hogy nem mindegy hogy a jót csinálod rosszul, vagy rosszat jól...
Ugyhogy hajtá Bogyó, elöre a lenini úton... :-)
Van még egy chopper, cruiser topik, de az még sivárabb. Kár, mert hasonló adottságú, kivitelü motorokkal jobb èlmèny csapatban gurulni.
Gyuszi, Te akkor jössz?
Át kellene írni a topik nevét. Lehet, azért nem látogatják, mert azt gondolják, hogy csak Viragosok vannak itt.
Pl. szombaton is jöhetne bárki.....
Van itt egy "zöldfülü" aki lyányos zavarában nem tudja merre induljon, kapott 2 lehetöséget tölem, amit 5 perc alatt találtam, mert ennyi idöm volt rá...TE aki itt laksz a fórumon 24 órában, ennyire vagy képes, hogy az én találatom " egészítgeted ki", ahelyett, hogy akkor szépen bedobálnál pár értékes információt...
Remélem maradéktalanul átment a mondandóm lényege....
https://hegylakok.hu/2013/11/motorbontok-magyarorszagon-cimek-telefonszamok-elerhetosegek/
......sűrűn változik......
Jobb lenne a péntek, de van pár órás munkám , amit nem tudok lemondani, délelőtt 10-nél előbb nem végzek bp-en.
Utána haza . Vagy szombat, vagy péntek fél 12 után.
Nektek hogy lenne jó ?
Ja......ha valaki csatlakozna , jöhet.
Nekem jó a Bajna-Héreg stb. útvonal. Akkor Anti Te vezetsz!
Kelet felé már az hosszu. Főleg Neked Anti. Arrafelé majd nyáron. Pl. Hortobágy.
Gábor 535 XV > Te merre laksz?
Szerintem keress rá a Googliba. Az OM Parts eredeti cuccokat árul, de nagyon húzós áron.
Köszönettel : G
Nincs túl sok jól motorozható út , ami viszonylag közel van.
Ha hazabeszélnék, azt mondanám Bajna-Héreg-Tarján -Tata-Bokod-Csákvár-Bicske........onnan ki-ki hazafelé.
Tatán a tópart......bár azt hiszem már leengedték...
Csákvár a Csuta cukrászda.
Igaz, nem túl hosszú túra, de már számításba kell venni, hogy késő délután gyorsan hül a levegő.
Ha inkább keletre mennétek, keressünk olyan útvonalat, ahol még nem, vagy ritkán járunk.
Egy Felsőtárkány -Lillafüred klassz lenne, de túl hosszúnak érzem késő ősszel, a hazaút didergős lenne.
Úgy néz ki, jó idő lesz. Csak ki kellene találni, hogy merre.
Szombatra tervezünk még egy szezonzárót.
Ha lesz kedved, időd, gyere !