Jó reggelt!
Nekünk ma bringatúra a program, a párom lányáék várnak Agárdon, körbetekerjük a tavat, közben sör, sült hal, jegeskávé :-)
Szép napot mindenkinek !
Sziasztok, jó reggelt!
Mi is rendben hazaértünk. Még elintéztünk egy-két dolgot. Megnéztem a hiradó elejét, és elájultam. Most meg felébredtem.
Nagyon kellemes volt a tegnapi túra, köszönöm. 280 Km. lett nekem a vége. Nagyon megtetszett Motoni 1100-ese, lehet jövőre csere.
Kb. 2 percen múlt, és a lehajtónál Ti is összetalálkoztok. Gyula bevezetett minket a Cinkotai útig, onnan meg már minden sima ügy volt.
Lehet, legurulunk mi is a Rukkel tóhoz. Tóni nincs kedvetek a pároddal Nektek is? Majd reggel megbeszéljük.
Megvagyok. Jól benéztem az utat. Kimenekültem az első kijáratnál és annak a körfogalom után vártalak titeket ahol te meg kimentél a pályára. Gyulusal találkoztam majd együtt hazajöttünk. Szoval nem direkt volt hanem véletlenül.
Jól elfáradtam én is de jó volt.
Köszönöm, hogy gondoltok rám, de ma mi voltunk Hortobágyon a hidi vásárban. Nyolc motor 13 fő (azt hiszem ).
Holnap főzünk egy jó kis csülkös köröm pörköltet itthon. Aztán szombaton újra indítjuk a "Vas" paripát!
Mi mennének mind a két helyre. Mátrába is, (ha felvonszolja magát kettőnkkel a jószág) a Rukkel tó is szuper hely. Lagalább is az volt még vagy 5 évvel ezelőtt.
Nekem az indulás Budapest, Kispest.
Nekünk ma bringatúra a program, a párom lányáék várnak Agárdon, körbetekerjük a tavat, közben sör, sült hal, jegeskávé :-)
Szép napot mindenkinek !