Akkor el kellene kezdeni szervezni, kit érdekelne, ki, mikor érne rá és egyáltalán jó-e a 24-es út, volt pár ellenvélemény a hétvégi sportmotorosok eszetlenségei miatt.
Mármint a szembejövő jobbosból térd, váll letevő önjelölt Rossik ha netán elmatekozzák......
Elméletileg megfelel de még messze van nem látok addig. Pár nappal elötte beszéljünk.
Hátha jelentkezik még valaki addig.
Mostanába ha van időm reggel megyek 7- 10 ig kb. nincs még forgalom és meleg.
Sziasztok !
Nekem nem jött össze a hétvégi motorozás, esküvőn voltam Mezőkövesden.
Hazafelé azért kocsival tettem egy kört, Egerből a 24-es úton, Sirokon, Parádon át Gyöngyös felé.
Vannak jó minőségű szakaszok, bár a rengeteg autó akadályozta a motorosokat abban, hogy igazán élmény lehessen.
.....de hamarosan el kell menni arra két keréken is.
Sziasztok,
97es xv535 virago, tavalyi vétel. Már a kezdetektől van olyan problémája hogy néha indításkor kattogó, "szenvedő" hangot hallatt. Néha simán elindul te talán ez a ritkább. Leállításkor is többnyire van egy kattanás. Utána olvastam és ez a szabadonfutó probléma lehet (?). Mik a lehetőségeim, mielőtt végleg tönkremegy? Úgy tudom 90.000 körül van újonnan.
köszi szépen
Tisztitando feluleten egy probat csinaljatok...emlekeim szerint az izopropil alkohollal tisztititottuk a szilikonnal szennyezett feluleteket az elektonika modulok gyartasanal, de vannak olyan muanyagok amit csunyan meg tud marni... Lehet sima alkohol, fektisztitot is megteszi... Csak ne csinaljatok nagyobb kárt a mostaninal.
Nekem egyenlőre jó a szombat vagy vasárnap.
Mármint a szembejövő jobbosból térd, váll letevő önjelölt Rossik ha netán elmatekozzák......
Csókakői vár.
Hátha jelentkezik még valaki addig.
Mostanába ha van időm reggel megyek 7- 10 ig kb. nincs még forgalom és meleg.
Jövő szombat esetleg ?
Nekem nem jött össze a hétvégi motorozás, esküvőn voltam Mezőkövesden.
Hazafelé azért kocsival tettem egy kört, Egerből a 24-es úton, Sirokon, Parádon át Gyöngyös felé.
Vannak jó minőségű szakaszok, bár a rengeteg autó akadályozta a motorosokat abban, hogy igazán élmény lehessen.
.....de hamarosan el kell menni arra két keréken is.
Nem
A 4km erdei séta nem kellett volna. A vízesés épp hogy csordogált....
97es xv535 virago, tavalyi vétel. Már a kezdetektől van olyan problémája hogy néha indításkor kattogó, "szenvedő" hangot hallatt. Néha simán elindul te talán ez a ritkább. Leállításkor is többnyire van egy kattanás. Utána olvastam és ez a szabadonfutó probléma lehet (?). Mik a lehetőségeim, mielőtt végleg tönkremegy? Úgy tudom 90.000 körül van újonnan.
köszi szépen