Úgy lenne az elképzelés, hogy felmegyünk elétek Tinnyére a homokszoborhoz, és onnan mennénk együtt Dobogókő kilátó, visszafelé, ha van kedvetek Pilisszentlélekre (Mi Kis Falunk) ellátogatunk.
Új telefonom van, és elveszett a telefon számod. nem találom.
Írj rám a Víberen. +36202240589
Köszi.
Jóóóóó reggelt!
Itt most egyelőre száraz beton, szélmentes idő.
Hagyd a kerítést a fenébe!
Úgy gondoltuk, olyan dél, 1 ó körül indulnánk innen. Nem lesz olyan hideg, öltözzön jól fel a mama, és jöjjön!
Víberen, majd beszélünk.
Nem tudom, összejön-e.
Kerítéssel lenne még egy órás munka holnap, a teljes befejezéshez még egy nap , mert lazúrozni is kell.
Ha jó idő lesz, mennék motorozni, de a páromnak már túl hideg az idő.
Írjál reggel, hogy alakul.
Szia.
Nekem is hiányzik a motorozás, ha tényleg jó idő lesz, gurulhatunk egy rövidet.......bár a kerítés még mindig nincs befejezve, ez a sok eső kiszúrt velem.
Tud valak segíteni?
A beteg: Yamaha Virago XV 125.
A tünetek: Gázadáskor a gázrudazatnál folyik a benzin. (mellékletben a fotó)
Szétszedtem a karbit, de úgy néz ki az úszó elzár, és a szint rendbe van.
Valakinek valami ötlet?
Sziasztok! Tanácsot kérnék, hogy Budapesten hol érdemes chopperre való motorosruházatot, de főleg csizmát nézni? A legtöbb boltban, csak sportmotoros, max. túramotoros cucc van. Köszi
Nem komoly :-)
Nagyobb munkáknál mindig van hangosabb szóváltás. Zsu mindig a szerinte logikusabb módszert erőltetné.........általában nem működik.
A gyakorlatban minden másképp történik, mint elméletben.
Nekem munka lesz itthon, bármilyen is lesz az idő...
Jó éjt.
Szia!
>".párszor összevesztünk, mit, hogyan kellene megoldani..... "<
Remélem, nem komoly.....
A hétvégére, sajnos 70-80%-os esőt mond. Úgy hogy sajnos elmarad a gurulás.....
Ne is mondd.......vasváz festése volt, ma meg lécek felcsavarozása a három részes kapura.
Elég volt összehozni, az előző " mester" összevissza furkálta ki a zártszelvényt, centis eltérések vízszintesen, függőlegesen.
A zárhoz önmetsző csavar kell......ami még nincs.
Talán szerdára kész a kapu, a kerítés utána jön.
Beleuntam......párszor összevesztünk, mit, hogyan kellene megoldani.....
Amit sajnálok, hogy későn jutott eszembe, jópár Viragos volt, szólni kellett volna nekik, hogy van egy fórum a sportmotor oldalon, ahol túl kevesen vagyunk.
Youtube-on én is rákerestem, van pár videó a szombati napról.
Kár lett volna kihagyni, jó volt vonulni sokatmagunkkal, látni , hogy rengetegen hajlandóak tenni és adni, valami jó cél érdekében.
Merre jártok ifjabb Viragosok ??