Ki kéne probálni másik elektronikával kompreszio hiány a szimering agyujtás felöl levegöt sziv nehezen esik visza a forgulat a kiss fogas kerék felöl a kor erösen füstöl
Mindenesetre szimering csere. De akár mind a kettő. És át kellene nézni, mert amelyik motorról csak akkor derül ki, hogy szimeringes amikor már nem indul be az erősen elhanyagoltnak mondható.
Üdv lenne egy olyan problémám hogy a motor puffog mint egy vipera :D Gyertyát kicseréltem és még mindig puffog. De a fötengely szimeringnél kieresztette az olajat! Ha nem puffog akkor nem folyik az olaj ha puffog akkor viszont kilövi az olajat a blokkbol a fötengelyszimeringnél! Valaki valami tipp esetleg ?! Segítségetek előre is köszönöm .
Kérdésem az volna, hogy 2007-es tzr-re új fékkart és kuplungkart hol találok?
már néztem a Nagyvas-t, meg motoroswebáruház-at, meg egyebet.
Új termék kellene, de nem vagyok benne biztos, melyik a jó.
Eladó egy komplett inditható állapotú Top tuning hengerrel szerelt Yamaha TZR 50 blokk kompletten indithatóan kipuffogó nélkül 65 000ft vagy külön is megvásárolható a henger szett 25 000ft Arrow kipuffogó rendszer 25 000ft.tel 06 70 459-6036
köszönöm a választ. majd végigmegyek mindenen. egyébként a kiegyenlítő tartály lentebb van mint a hűtő . ezért nem értem de lehet hogy én vagyok hozzá amatőr
mi lehet a probléma oka ?
dr 70 es henger van rajta 21 es karbival és arrow rendszer
Kérdésem az volna, hogy 2007-es tzr-re új fékkart és kuplungkart hol találok?
már néztem a Nagyvas-t, meg motoroswebáruház-at, meg egyebet.
Új termék kellene, de nem vagyok benne biztos, melyik a jó.
Tud vki első tompított helyére vmilyen LEDes izzót vagy halogént?
http://www.robogoaruhaz.hu/408...
Ez jó lenne bele? Nem olvasztaná meg a lámpa testet?
Bont valaki TZR-t? Szükségem lenne első tárcsára, hátsó munkahengerre betétekkel együtt, valamint egy faridomra!
Tibi