Olajpumpa, tökéletesen működő, nincs valakinek eladó?
Nemrég szeretltem ki a mociból ( 2005-ös TZR 50) , nem működik mindig túl jól. Mikuni és 21N feliratokat találtam rajta.
Sziasztok ! SOS
Yamaha tzr 50-es hez kellene ez a aluminium alalap +jeladó kompleten ami a képen van de csak ez a fajta jó ! Lányom motorjába kellene. Bontósok segítsetek !Előre is köszönöm.
Km szenzor/jeladó problémám van, szeretnék egy új jeladót venni, nem tudjátok, hogy melyik motoréval egyezik meg a Yamaha TZR50 (2005) jeladója? az aprilia sr50-é nagyon úgy néz ki. Gyári Yamaha jeladó 23.000 Ft, aprilia-é meg 15.
Sziasztok!
Nekem egy 80 as 4BA motorszámú TZR-em van és segítségre lenne szükségem. Alacsony fordulaton nincs benne erő, alig lehet vele elindulni viszont magasabb fordulaton már jól megy, elég jól húz.
Mi lehet a probléma? Kicsit csörög a blokk is. Én arra gyanakszom, hogy lóg a dugattyú de sehol nem találok hozzá dugót meg semmilyen infót a motorról. Arról sem találok infót, hogy milyen olaj kell a váltóba, milyen gyertya való bele, tud ebben valaki segíteni?
Olajpumpa, tökéletesen működő, nincs valakinek eladó?
Nemrég szeretltem ki a mociból ( 2005-ös TZR 50) , nem működik mindig túl jól. Mikuni és 21N feliratokat találtam rajta.