Yamaha TZR 50 2003.-as évj.-tól oldalidomok eladók oldalanként 30 000ft de külön külön is eladók alsó felsö idomok.van külön szerelö ablak is az idom bal oldalára 5000ft valamint elsö sárvédö is.12000ftTel:06 70 459-6036
Hali,nemtudná nekem valaki megmondani,hogy hol található/találhatóak a 2010 es évjárati TZR50 ben a fojtás/fojtások? egyet találtam a kipufogóban van tobb is? és ha van akkor hol?
Sziasztok.
Érdekelne a TZR-re első-hátsó jó állapotú gumik,reális áron.
(elég kopottak,és most nincs új gumira 40e Ft-om )
Ha valakinek van szóljon :)
Köszi
Minden eddigi kérdés, kérés tárgytalanná vált, ugyanis a hiba kiderült, az önindító motorját kellett cserélnem. önindítóm pedig volt nekem is.
Mindemelett érdekelne a kapaszkodó. Anno telefonon beszéltük, hogy van egy eredeti kapaszkodójuk, amit üvegszálból megpróbálnak lemásolni. Hol tart az ügy jelenleg? Ha sikerült, mennyiért kaphatok belőle egy darabot?
7000e -ft.
Érdekelne a TZR-re első-hátsó jó állapotú gumik,reális áron.
(elég kopottak,és most nincs új gumira 40e Ft-om )
Ha valakinek van szóljon :)
Köszi
2003 utáni tzr 50 kék szinü plexi eladó. Volt már motoron, de szép állapotban van.
Tud segiteni valaki? Gyujtás alaplapot keresek, tzr 50, 2005-ös a motor.
Köszi
Esetleg valaki tzr 50-hez posh cdi vagy akármilyen cdi-t eladó?
Nagyon sürgős!
Minden eddigi kérdés, kérés tárgytalanná vált, ugyanis a hiba kiderült, az önindító motorját kellett cserélnem. önindítóm pedig volt nekem is.
Mindemelett érdekelne a kapaszkodó. Anno telefonon beszéltük, hogy van egy eredeti kapaszkodójuk, amit üvegszálból megpróbálnak lemásolni. Hol tart az ügy jelenleg? Ha sikerült, mennyiért kaphatok belőle egy darabot?
Beszéljük meg Msn-en:jeneigyula@hotmail.com