Szasztok!
Eladó egy minarelli am6 boll karival légszűrővel.
Dede 2T Racing!
kb 20 lóerő,utcai használatra alkalmas.Érdeklődni Privátba!
Tel:06306934140
kokany.szabi@hotmail.com
ára 150000ft
Versenyszerelők és pénzügyi zsenik kíméljenek,nem kenyérre kell a pénz!
Sziasztok. Van egy komplett tzr futóművem,és számomra már csak a helyet foglalja. Van első-hátsó felni jó állapotú gumival, első hátsó fék munka hengerek, kormány, első teleszkop jó állapotban! Kupázni akartam vele,de végül nem valósult meg. Van még elég sokminden,amit nem soroltam fel! Pontosan nem tudom melyik évjárathoz-tupushoz való futómű!
Yamaha TZR50 Rossi Replica, 2006-os évjáratú, tuningmentes, gyári állapotban, valós 23.000 km-rel, első tulajdonostól. . Az összes papírjával, szervízkönyv (elején volt vezetve, amíg garanciás volt, utána én csináltam a többit), kezelési utasításokkal. Tavaly letételkor szervízeltem le, új olajat, gyertyát, lánckerekeket, láncot kapott, hátul új Dunlop vágott slick gumikkal (ezek max 300 km futottak). Blokkja gyári, még nem lett hozzányúlva, eddig nem is kellett. A gyári típushibája ki lett javítva (önindító és műszerfal, 2 hónaposan jöttek ki a hibák), azóta tökéletesen fut. Adok hozzá ledes indexeket és kis tükröket is. Az első képek még sérülésmentesen készültek, az utolsók a jelenlegi állapotot mutatja, az idomok meg vannak, de sajnos fültöröttek, egy jó műanyagos össze tudja hozni pillanatok alatt. Ár privátban! david46@vipmail.hu
2004-es tzr 50-hez keresek kuplungkart csak jó állapotú érdekel hiányos, törött vagy javított nem. akinek van írjon! ajánlatokat képpel és árral várom.
Nem tudja valaki egész véletlenül, hogy honnan lehetne beszerezni egy Metrakit RK Oval típusú kipufogót egy tzr 50-eshez?