Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyibe fájna körülbelül ha le fóliáztatnám az egész motort?
Valakinek nincs véletlenül eladó oldal idom párban?
Ha jól emlékszem akkor maga a km órában van vmi tiltás h nem mér 80-nál többet ! De valahogy kilehehet iktatni olvastam már itt a fórumon,csak már nem emlékszem....
üdvözlet mindenkinek. nemrég vettem 1 tzr50 est és az a kérdésem lenne hogy az mitől van hogy a km óra 80 tol nem mér többet pedig tuti hogy többet tud mert még húz. várom a hozzá értő válaszokat. köszönöm.
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni mert ma vettem egy motort igaz nem tzr hanem Rieju rrx és mikor meg vettem már akkor is az volt a baja hogy 1-2 ben ment rendesen de utána elkezdett dadogni ezért ráhúztam a szívatót és akkor ment rendesen ezért gondoltam hogy a karbi lehet a hibás a levegőn próbáltam állítani de csak rosszabb lett lehet hogy a súberen kéne állítani ? Tudnátok nekem segíteni ?
Igen, de kihúztam a jeladot a házából és láttam hogy, több helyen repedt a jelado feje, a gumi szigetelésnél. azzal tudsz valamit kezdeni? azért érdekelne bontott
...
Vagy ha valaki tud olajpumpát, utángyártottban, hogy honnan tudnék venni, esetleg volt már valaki, aki cserélte, hogy oldatta meg, mire cserélte, stb. Minden megoldás édekel.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyibe fájna körülbelül ha le fóliáztatnám az egész motort?
Valakinek nincs véletlenül eladó oldal idom párban?
tanksapkát keresek ha tud valaki irjon.
"motor szerelő leszek!" Csak ez utána a benzin elkezdett elég jó ütemben csöpögni és még azt sem tudta megcsinálni ! xD
Segítséget szeretnék kérni mert ma vettem egy motort igaz nem tzr hanem Rieju rrx és mikor meg vettem már akkor is az volt a baja hogy 1-2 ben ment rendesen de utána elkezdett dadogni ezért ráhúztam a szívatót és akkor ment rendesen ezért gondoltam hogy a karbi lehet a hibás a levegőn próbáltam állítani de csak rosszabb lett lehet hogy a súberen kéne állítani ? Tudnátok nekem segíteni ?
KM óra jeladó-t tud vki bontottan? vagy valamilyen megoldást?
Vagy ha valaki tud olajpumpát, utángyártottban, hogy honnan tudnék venni, esetleg volt már valaki, aki cserélte, hogy oldatta meg, mire cserélte, stb. Minden megoldás édekel.