Barátnőmnek szeretnénk 50-es sportmotort (B- jogsija van, és egyelőre nem akar semmilyen A-t). Most robogózik, de az lassú Budapestre meg nem igazán jó neki a sámliszerű üléspozíció (évekig versenybiciklizett, szóval egy sportgép jobban passzolna neki). 2005-2007 körüli Yamaha TZR 50 illetve Aprilia RS 50 - ek hirdetéseit nézegettük. Teszteket is olvastunk, ott a TZR- ről írnak hibákat (önindító, kuplung, hűtő). Ismerősök azt mondják, az RS megbízhatóbb. Nekem a Yamaha szimpatikusabb lenne, de nem tudom. A lány 168 cm magas, fontos lenne, hogy leérjen mindkét lába.
A véleményeteket kérem, melyiket lenne érdemesebb és miért? Van esetleg olyan, aki mindkettőt próbálta? Előre is köszönöm!
Dellorto PHBG 21 BD KArburátor eladó VADI ÚJ! 20 ezer FT Igény szerint küldök képet.
Valamint Metrakit Pro Race Főtengely 0km es dobozba Eladó 55 ezer Boltban 100.
Én AM6 öníndító Új! 13ezer
Eladó egy igényesen megépített Minarelli am6 motorblokk!
Dede István keze munkája. Kb 20le ami valós,karburátorral és légszűrővel együtt.
Normál állapotú OLASZ! am6 ot beszámítok 40000 ft ig
Beszerelésben segítek.
A blokk jelenleg a helyén van,kipróbálható.
Ára 150000ft az építési ár töredéke!
Érdeklődj privátba és mindent elmondok részletesen
06306934140
kokany.szabi@hotmail.com
sajnos jelenleg csak ilyen képem van a technikáról,de a lényeg látható (a gravírozás)
http://motor-akkumulator.aruke...
Barátnőmnek szeretnénk 50-es sportmotort (B- jogsija van, és egyelőre nem akar semmilyen A-t). Most robogózik, de az lassú Budapestre meg nem igazán jó neki a sámliszerű üléspozíció (évekig versenybiciklizett, szóval egy sportgép jobban passzolna neki). 2005-2007 körüli Yamaha TZR 50 illetve Aprilia RS 50 - ek hirdetéseit nézegettük. Teszteket is olvastunk, ott a TZR- ről írnak hibákat (önindító, kuplung, hűtő). Ismerősök azt mondják, az RS megbízhatóbb. Nekem a Yamaha szimpatikusabb lenne, de nem tudom. A lány 168 cm magas, fontos lenne, hogy leérjen mindkét lába.
A véleményeteket kérem, melyiket lenne érdemesebb és miért? Van esetleg olyan, aki mindkettőt próbálta? Előre is köszönöm!
Eladóvá vált kis vasam.
Komplett 80-as blokk van benne.
Nem hibátlan, de korához képest jó állapotú.
Aki DR 70 es henger-el közlekedik dobjon már egy mailt lenne pár kérdésem
спасибо
THX
2007 es vashoz kellen cucc
Mi kellene?
Valamint Metrakit Pro Race Főtengely 0km es dobozba Eladó 55 ezer Boltban 100.
Én AM6 öníndító Új! 13ezer
A motorba gyakran kiég az első izzó. Milyet érdemes bele tenni, hogy ne vágja ki rögtön?
Most Halogén izzó van benne.
Dede István keze munkája. Kb 20le ami valós,karburátorral és légszűrővel együtt.
Normál állapotú OLASZ! am6 ot beszámítok 40000 ft ig
Beszerelésben segítek.
A blokk jelenleg a helyén van,kipróbálható.
Ára 150000ft az építési ár töredéke!
Érdeklődj privátba és mindent elmondok részletesen
06306934140
kokany.szabi@hotmail.com
sajnos jelenleg csak ilyen képem van a technikáról,de a lényeg látható (a gravírozás)